70 12345
發新話題

[VFC] 有冇人買左VFC Mk48 LMG﹖

引用:
原帖由 七點六二 於 24-3-2022 10:22 發表
終於砌好D配件………!
正呀

引用:
原帖由 Dave 於 24-3-2022 11:35 發表

其實在下也是喜歡mk48 ,不過這柄真是有點小貴,7 千多元,師兄有米

另外不知能否裝mk46 那個ras頂上去,感覺比較好看 (不過要拆把手就是了 )
不能,爭小小………!

引用:
原帖由 pmcoperator 於 24-3-2022 11:39 發表

正呀
正就快啲去買啦………!

引用:
原帖由 七點六二 於 24-3-2022 11:51 發表

不能,爭小小………!
咁我想問馬記MK46可唔可以裝249伸縮托?
MK46個魚骨護木,可唔可拆上護木只裝下護木﹖

Set up好似 13 Hours 咁

引用:
原帖由 pmcoperator 於 25-3-2022 11:04 發表

咁我想問馬記MK46可唔可以裝249伸縮托?
MK46個魚骨護木,可唔可拆上護木只裝下護木﹖

Set up好似 13 Hours 咁
https://tse1-mm.cn.bing.net/th/i ... 1?rik=QQWriJAGBHUDc ...
應該唔可以,因為個到係放電池位置、而馬記mk46 魚骨護木就唔知…

回覆 64# 的帖子

MK46個魚骨護木,可唔可拆上護木只裝下護木 < Yes, you can remove the upper RIS and the MK46 is working just fine.
However, personally not recommended, I prefer to keep the upper RIS for provide more cover and protection for the outer barrel.
cheer

換咗靚仔彈連………!

附件

14-4-2022 15:29

14-4-2022 15:29

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 七點六二 於 14-4-2022 15:29 發表
換咗靚仔彈連………!
閃令令,靚仔哂.

添食,一萬蚊港紙就可以擁有獨家款式mg4,值得。
( 不知會否出埋mg5 )

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 5-10-2022 10:42 發表
添食,一萬蚊港紙就可以擁有獨家款式mg4,值得。
( 不知會否出埋mg5 )

呢支睇落都唔錯呀!

70 12345
發新話題