發新話題

鰂魚涌槍店結業了

昨日去了crw,好多人,老细好勤力招呼~
手鎗類已經沒有新品,奇怪的是部分價格不跌反升,然後再打折扣~

手鎗類已經沒有新品,奇怪的是部分價格不跌反升,然後再打折扣~

師兄,我昨日下午都有去,有無見到你?
BTW,我又不覺得有貨物價格「不跌反升」,全部貨都有八折、九折。
引用:
原帖由 kirk123 於 22-5-2022 11:12 發表

引用:
原帖由 bennytsang16 於 22-5-2022 14:23 發表
師兄,我昨日下午都有去,有無見到你?
BTW,我又不覺得有貨物價格「不跌反升」,全部貨都有八折、九折。

可能近期去的次數較多,看到了的價格有少許變動~
同埋見好多客,所以沒有久留,加上冇做安心出行~

約2年前,係Crw 訂左支蛇416加自訂槍身Number, 都係$9xxx, 開心落樓
早幾日行經Bxxxbxxx, 都知佢賣野貴過人一截,見到有賣蛇M16, 價錢嚇到我彈起 $13xxx........

我不是說某店的不是。
但以往貴為港島區名店,價錢不算親民,也是預料之中。
某程度上來講,他們的服務質素算係最好。貨價貴一點但不用給人「西面」也算值得。
某出名「西面」店而家態度有改善就知道有好多人未必因為你賣得平就一定俾錢你賺的。

CRW Edwin人非常好,但是舖有點不就腳。
引用:
原帖由 ladder 於 22-5-2022 20:49 發表
約2年前,係Crw 訂左支蛇416加自訂槍身Number, 都係$9xxx, 開心落樓
早幾日行經Bxxxbxxx, 都知佢賣野貴過人一截,見到有賣蛇M16, 價錢嚇到我彈起 $13xxx........
究竟世界上還有神嗎?

兩年前,CRW 賣過枝毒蛇 M16A2 都只係 $9500,估吾到而家 BxxxBxxx 要賣 $13k!
引用:
原帖由 ladder 於 22-5-2022 20:49 發表

蛇,自High、收藏用。
引用:
原帖由 bennytsang16 於 23-5-2022 01:55 發表
兩年前,CRW 賣過枝毒蛇 M16A2 都只係 $9500,估吾到而家 BxxxBxxx 要賣 $13k!    

究竟世界上還有神嗎?

BxxxBxxx 枝毒蛇 M16,是不是 mark 高個價,然後再打折扣?
引用:

回覆 24# 的帖子

BB 店的價格,的確是偏高,勝在時不時有D新鮮的產品。
早前見有兩枝左輪,非常靚仔,售價五位數字~

BB店以前中環都係偏貴、但又唔係負擔唔起果種

都見到有班客買野唔睇價錢

服務態度唔錯有問有答咁

佢開晒價岩就買唔岩咪唔好買

估計應該有好多大豪客~
我D高齡鎗粉睇下八下就算了。

引用:
原帖由 kirk123 於 23-5-2022 11:51 發表
估計應該有好多大豪客~
我D高齡鎗粉睇下八下就算了。
Me too.

BxxxBxxx 以前在中環,反而間中會過去行下。後來搬去槍街,硬係無 mood 推門入去睇野。

發新話題