發新話題

[認真] 請問blue ray 機是否全區碼,有冇介紹

請問blue ray 機是否全區碼,有冇介紹

請問blue ray 機是否全區碼,有冇介紹? 筆直$2000 以下…!Thank you!

以前大陸機就全區碼….
如果唔係要全區,Sony幾舊水貨仔都有。
引用:
原帖由 七點六二 於 14-6-2022 11:31 發表
請問blue ray 機是否全區碼,有冇介紹? 筆直$2000 以下…!Thank you!
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 14-6-2022 13:07 發表
以前大陸機就全區碼….
如果唔係要全區,Sony幾舊水貨仔都有。
Thank you………!

我部淘記杰科『老翻王』2,3年前600幾人仔ok,有usb位除mkv外幾乎100%開到

引用:
原帖由 mouselkm 於 14-6-2022 16:25 發表
我部淘記杰科『老翻王』2,3年前600幾人仔ok,有usb位除mkv外幾乎100%開到
師兄仲有冇Link? Thank you!

回覆 5# 的帖子

這些機型號和外型經常轉,你可試試淘寶打杰科

引用:
原帖由 mouselkm 於 14-6-2022 18:11 發表
這些機型號和外型經常轉,你可試試淘寶打杰科
Thank you very much!

傑科部藍光機我都有,背後有埋COAXIAL可以駁音響,不過我用HDMI出部電視嗰陣唔知點解淨可以行720P,我基本用黎播CD算,睇藍光我自己砌佐部腦(ITX細板)專門播片

碟機型號BDP-G2803,當初買都係6舊人仔

我上杰科JD個官方旗艦店睇,如果要4K (BD UHD)既價錢相宜既有BDP-G4350,另外一部BDP-G5300超出你預算,不過618活動有折,2199人仔

回覆 8# 的帖子

各有所需,我收工回家後用電腦多,碟機放自己房床尾,因空間有限『芒』不大,入門級就ok

回覆 10# 的帖子

不過老實講,播BD碟既話用碟機方便過用電腦,電腦播正版UHD 4K BD既話,要指定型號既BD drive、又要指定intel cpu個內置GPU、要行滿HDMI 2.1又要個底板俾埋個port,裝個power dvd播放軟體又一筆⋯⋯加加埋埋好喇利

回覆 11# 的帖子

同意,畢竟小弟不是專業電影發燒友,對碟機的光碟支援能力為最主要考慮因素,所以才買大陸機貪雜食性萬能,當然有追求的師兄可以無視我個人意見

引用:
原帖由 Hamlet 於 14-6-2022 19:52 發表
我上杰科JD個官方旗艦店睇,如果要4K (BD UHD)既價錢相宜既有BDP-G4350,另外一部BDP-G5300超出你預算,不過618活動有折,2199人仔
都唔係差太多,好用既就買………!

發新話題