17 12
發新話題

[Marui] 馬記mp7 如果唔用134a氣可以用邊支比較好?

馬記mp7 如果唔用134a氣可以用邊支比較好?

槍街好似度度都無😭

12kg 氣應該都頂得順。

引用:
原帖由 samuelhkk 於 23-6-2022 19:39 發表
槍街好似度度都無😭
槍街好似度度都無😭..?
是否無134A氣?

頂到一排囉。
爆尾Pin位、爆內Frame又唔係第一次。
引用:
原帖由 bennytsang16 於 23-6-2022 21:48 發表
12kg 氣應該都頂得順。
究竟世界上還有神嗎?

東京有恐龍134A
引用:
原帖由 kornhill401 於 23-6-2022 23:57 發表

槍街好似度度都無😭..?
是否無134A氣?
究竟世界上還有神嗎?

回覆 2# 的帖子

唔好玩啦ching,打十次唔夠爆尾Pin內Frame位丫,全新換上去架
打正常 12 rwa氣渣

十次就唔會,打年幾你就知。
FYI
http://www.wargamehk.com/cgf/red ... amp;goto=nextnewset
祝好運
引用:
原帖由 eric456 於 24-6-2022 09:33 發表
唔好玩啦ching,打十次唔夠爆尾Pin內Frame位丫,全新換上去架
打正常 12 rwa氣渣
究竟世界上還有神嗎?

回覆 3# 的帖子

hello 師兄,係無馬牌134a,買左支ultra force

引用:
原帖由 samuelhkk 於 23-6-2022 19:39 發表
槍街好似度度都無😭
9kg氣呢?shooter我買過

好耐冇打, 而家冇咗 銃之氣134a?

引用:
原帖由 samuelhkk 於 24-6-2022 16:42 發表
hello 師兄,係無馬牌134a,買左支ultra force  
唔一定要買馬牌, 當年我厭佢貴.買左另一牌子HFC134a,
因平時少玩,擺左3至4年,都無漏氣.

我枝馬記134A都擺放超過10年,重有八成氣

直接打rwa green gas , 打爆咗換vfc

引用:
原帖由 槍械老人 於 25-6-2022 14:15 發表
我枝馬記134A都擺放超過10年,重有八成氣
當年在'煙士點 '1/F,見有1百蚊4支'卡式媽咪 '氣.
買左4支,點知佢原來好大陣味,同會放得耐會漏氣.
其中一支入氣咀歪斜,懷疑呢批可能係有問題次貨.

引用:
原帖由 48191 於 24-6-2022 10:07 發表
十次就唔會,打年幾你就知。
FYI
http://www.wargamehk.com/cgf/red ... amp;goto=nextnewset
祝好運
十次真係會爆架.可能果時我打得密,個個星期打,所以後尾換左kwa了,換果時vfc都未出mp7...
果時都有心問其他ching,加buffer膠又好點都好,反正用12氣就一定會爆,唔係我都會keep反marui mp7,對比起kwa,marui打上來係爽D既,換埋pdi inner barrel .不過整到唔想整,換都換左3次以上,一次人地日本訂,1次東京訂,其他唔記得啦..

17 12
發新話題