發新話題

求幫助!!!各位師兄有冇幫襯開HKARMYGEAR

我事後上網搜尋到好多負面評價
有遲出貨/唔覆客/賣過期3M FILTER等等
都唔明無心做點解仲要KEEP住網頁運作唔通另有用意?
多謝各位師兄提出意見

回覆 15# 的帖子

找銀行和客服說,可能在一個已結業的網站購物,並無法聯絡賣家安排退款,看看銀行能否拆掂,之前有人轉錯賬給我,我不知賣甚麼藥也是叫她找銀行,事後銀行職員來電要求退款,在核對資料後電話銀行還錢

引用:
原帖由 mouselkm 於 3-7-2022 22:21 發表
找銀行和客服說,可能在一個已結業的網站購物,並無法聯絡賣家安排退款,看看銀行能否拆掂,之前有人轉錯賬給我,我不知賣甚麼藥也是叫她找銀行,事後銀行職員來電要求退款,在核對資料後電話銀行還錢
收到
十分感謝師兄意見

我都一樣兩個月前係呢hkarmygear 買野俾左錢冇回音,大家唔好係呢個網站買仼何野啦,BR地址都已經冇人

我已報案,有消息可 update大家。其實我鼓勵大家應該去報案,不可讓這些人逍遙法外,唔好覺得銀碼細或怕麻煩就算數。我相信應該有唔小苦主,hkarmygear.net 應該騙了不少錢,實在不能枯息。我是網上報案,非常方便。
https://www1.erc.police.gov.hk/c ... e=ch&isMobile=N
選罪行報告,再選舉報科技罪案。

引用:
原帖由 fox100 於 7-7-2022 11:16 發表
我已報案,有消息可 update大家。其實我鼓勵大家應該去報案,不可讓這些人逍遙法外,唔好覺得銀碼細或怕麻煩就算數。我相信應該有唔小苦主,hkarmygear.net 應該騙了不少錢,實在不能枯息。我是網上報案,非常方便。 ...
真係要報

引用:
原帖由 fox100 於 7-7-2022 11:16 發表
我已報案,有消息可 update大家。其實我鼓勵大家應該去報案,不可讓這些人逍遙法外,唔好覺得銀碼細或怕麻煩就算數。我相信應該有唔小苦主,hkarmygear.net 應該騙了不少錢,實在不能枯息。我是網上報案,非常方便。 ...
網上報案,會聯絡你取資料,然後再開file落番環頭警署,大約要1個月。如果想快D,最好去番警署報。我已去警署報了。
希望幫到大家。

引用:
原帖由 patrickpet 於 6-7-2022 16:48 發表
我都一樣兩個月前係呢hkarmygear 買野俾左錢冇回音,大家唔好係呢個網站買仼何野啦,BR地址都已經冇人
剛剛上佢地個網址,就好像一般網店咁,正常運作.
無任何文字顯示'本店停止運作 '.真係替海外買家擔心.

上年10月買過一次 Holster,

Timeline如下:
2021-10-08  比錢, 過完數完全無回覆無order confirm 咩都無.
2021-10-15 無啦啦轉order status,
2021-10-16 sms話已發貨,當日去鋪頭取貨話未發貨
2021-10-17 我再去鋪頭先搵到貨.

真心覺得唔會再買,無溝通無whatsapp,email唔覆.......

買過rmr 都無咩鑊氣
不過都成兩年前

應該係無做,但又無刪除網站

7月11日收到以下訊息:
本公司寄存倉庫被扣押 因此未能出貨 現已作出退款 你的電話號碼沒有轉數快 請提供轉數快號碼 不好意思。
之後電話開番轉數快及通知佢。跟住例牌,音訊全有。
請問各位有無人真的收到退款?

引用:
原帖由 fox100 於 16-7-2022 13:22 發表
7月11日收到以下訊息:
本公司寄存倉庫被扣押 因此未能出貨 現已作出退款 你的電話號碼沒有轉數快 請提供轉數快號碼 不好意思。
之後電話開番轉數快及通知佢。跟住例牌,音訊全有。
請問各位有無人真的收到退款?
照咁睇黎佢好早之前佢可能已經俾執法部門釘死左
既然佢有覆你,催多佢幾日再睇下有冇覆你

各位師兄有新進展
我已經收左貨
唔知各位收到消息?

附件

WhatsApp Image 2022-07-23 at 3.08.21 PM.jpeg (91.21 KB)

23-7-2022 15:09

WhatsApp Image 2022-07-23 at 3.08.21 PM.jpeg

聲稱有貨下,我試過等咗四個月,期間只有兩次回覆,諗住凍過水,啊點知佢又寄俾你…
最大問題係佢唔覆人

發新話題