發新話題

[NORTHEAST 東北製作所] 兩年寒暑.等了個寂寞 - UZI GBB MP2A1 開箱及修改

引用:
原帖由 里安 於 20-7-2022 11:20 發表

流水號相關聲明又係搞笑
如果支鎗做得好,話知佢丫

引用:
原帖由 RCOOH 於 20-7-2022 11:59 發表

如果支鎗做得好,話知佢丫
一方面成日話改唔到,一方面又話出左事有得查.....

引用:
原帖由 里安 於 20-7-2022 12:06 發表

一方面成日話改唔到,一方面又話出左事有得查.....
真係要澎人,鐵通就夠,使鬼咁貴買支玩具改咩

引用:
原帖由 RCOOH 於 20-7-2022 12:19 發表

真係要澎人,鐵通就夠,使鬼咁貴買支玩具改咩
日本有辦你睇,人地夠管得嚴

開箱玩兩三夾後隻夾個mag follower或彈弓卡住(變咗民用真鐵長槍咁只可入5發)...誰知一敲開底板就見到原廠滑牙大螺絲

希望只係我個別事件:未有士啤夾玩既情況下唯有玩淨blowback或試下去淘激光擊發系統改做激光玩具算

引用:
原帖由 b9296 於 21-7-2022 11:00 發表
開箱玩兩三夾後隻夾個mag follower或彈弓卡住(變咗民用真鐵長槍咁只可入5發)...誰知一敲開底板就見到原廠滑牙大螺絲

希望只係我個別事件:未有士啤夾玩既情況下唯有玩淨blowback ...
條bb彈槽好污糟,成日JAM

回覆 36# 的帖子

係:白彈變黑彈

引用:
原帖由 b9296 於 21-7-2022 11:00 發表

希望只係我個別事件:未有士啤夾玩既情況下唯有玩淨blowback ...
This is POWER

引用:
原帖由 里安 於 21-7-2022 11:02 發表

條bb彈槽好污糟,成日JAM
我都係; 仲以為係同我用D二手BB彈有關tim.

引用:
開箱玩兩三夾後隻夾個mag follower或彈弓卡住(變左民用真鐵長槍咁只可入5發)...誰知一敲開底板就見到原廠滑牙大螺絲

WOW!咁都可以出廠俾人? 一粒螺絲,就毀掉廠家聲譽.
仲諗住買佢mini UZI.E+就...諗清諗楚先.

引用:

原裝匣32-33 粒,即係2 個阻鐵係匣果陣,感覺上係好易卡彈,尤其是入得多的時候,彈弓迫實左常常彈不番轉頭。
拆了阻鐵釋放彈量限制時反而一直沒卡。

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

1 個讚好! TOP

引用:

QC要打pet pet

引用:
原帖由 kirk123 於 21-7-2022 13:57 發表

QC要打pet pet
直頭塞支雙管shotgun入去fire in the hole啦

引用:

希望只係qc 問題,

VFC D 螺絲一樣好軟

遇到咁樣我會用磨機磨個一字痕, 再用一字批扭
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 21-7-2022 14:51 發表

希望只係qc 問題,

VFC D 螺絲一樣好軟

遇到咁樣我會用磨機磨個一字痕, 再用一字批扭
見我嗰粒鑽得太深:睇怕冇得搞

發新話題