24 12
發新話題

想問呢支係咩牌子既電動 M134 ~~

我勸你唔好用高過12v好
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 jacko 於 26-7-2022 19:13 發表
我勸你唔好用高過12v好
其實都有D驚谷死牛~~

都係行番 35c 11.1v 4-5000ma 既電算咯....橫掂拎黎自HI又唔係落埸~~
MAGNUM

好難想像一堆地灘貨品,成台mni gun灘起道果個情景,當時地灘仲有D o羊o野同佢放埋一齊。。

引用:
原帖由 NCP013 於 27-7-2022 00:59 發表
好難想像一堆地灘貨品,成台mni gun灘起道果個情景,當時地灘仲有D o羊o野同佢放埋一齊。。
習慣左就唔會有咩好奇怪架勒.....其實擺地攤既佢地D野基本黎至HK各區各地...對我黎講今次支M134係咁多年最開心既一次~~

從廿年前係鴨記地攤搵到支~馬路仙手拉6MM MP-40~后...果度就成為我得閒無事既"尋寶好去處"勒~!!

如果師兄們有一日咁唔好彩屋企D( 好野 )俾"屋企人"抄家的話....黃全72小時內D野有8成以上會係地攤度撞得番..係睇你好彩與否~~
MAGNUM

回19#

引用...俾"屋企人"抄家的話....黃全72小時內D野有8成以上會係地攤度撞得番..係睇你好彩與否

C兄好似曾經有此親身經驗. 是的話..小弟深表同情.
小弟都開始驚緊, 因我老虎呢排都'黑白天鵝 '我的玩具槍阻訂.

引用:
原帖由 kornhill401 於 29-7-2022 12:00 發表
引用...俾"屋企人"抄家的話....黃全72小時內D野有8成以上會係地攤度撞得番..係睇你好彩與否

C兄好似曾經有此親身經驗. 是的話..小弟深表同情.
小弟都開始驚緊, 因我老虎呢排都'黑白天鵝 '我的玩具槍阻訂.8- ...
果個係一個"相机友"朋友既例子....佢就係~俾(人)張佢D"舊相机"當垃汲成膠箱(防潮箱)掉左出街~!!
佢真係72小時內係地攤度用左HKD~5000尋回6成親生仔番黎 (搵唔番果D本身餅餅聲計 )....

其實如果手頭唔太緊既.....搵個"死(商埸/工廈)"每個月HKD~3000唔駛...50平方呎鋪位以經夠你擺~200支長加100支短~架勒

當然 工廈 差唔多價錢果D 90-120平方呎 既小單位就更爽啦~~ 因為呢D好過 迷你倉.. 一黎迷你倉~3000都租唔到50平方呎好多仲限8呎高擺唔得幾多野..
同埋 迷你倉 係一次過交一年租...上面"死(商埸/工廈)"果D多數3個月(包2個月按金)租金大約9000-10000樓下已OK~!!

所以"秘密基地"除左係每位玩具槍發燒友(加埋50支長短火以上計果D)必備外仲打死都唔好俾~"身邊果位"~知 !!!

否則~后果
MAGNUM

2 個讚好! TOP

回21#

謝謝樓主C兄給予小弟有關答案.尤其給予在工廠租用的選擇,比租用迷你倉好的論點.

引用:
原帖由 MAGNUM0079 於 30-7-2022 02:29 發表

果個係一個"相机友"朋友既例子....佢就係~俾(人)張佢D"舊相机"當垃汲成膠箱(防潮箱)掉左出街~!!
佢真係72小時內係地攤度用左HKD~5000尋回6成親生仔番黎 (搵唔番果D本身餅餅聲計 )....

其實如果手頭唔太緊 ...
其實我都想搵個咁ge地方,噴油整野都方便D

wow......終於係網上搵到呢支M134咩牌子勒~!!!

"CREATION M134 MINIGUN" ~!!

https://www.dailymotion.com/video/x6jy8k

係睇片見到個麼打接頭100%一樣

原價都唔平~~
https://www.redwolfairsoft.com/creation-m134-minigun.html
MAGNUM

24 12
發新話題