發新話題

T2 app有更新

引用:
原帖由 ranger101 於 9-8-2022 20:14 發表
用 HopUp 啦,其實呢款APP幾正,地區可以切換到香港,美國NO.1 wargame 二手Trade app,果邊好多人用,多元化做的幾好,仲有event可以約戰,都係免費使用功能齊全,upload相出post,方便過t2,如果呢邊多d人知,用開 ...
師兄呢個app介面真係靚過T2好多,希望會多d人試下
馬記教狂熱信徒

回覆 24# 的帖子

完全同意師兄所講 置頂的確係一個新穎, 但應該將賣出的置頂post自動刪除, 以前開apps總會有一種新鮮感 現在反而開apps的意慾減退

引用:
原帖由 ranger101 於 9-8-2022 20:14 發表
用 HopUp 啦,其實呢款APP幾正,地區可以切換到香港,美國NO.1 wargame 二手Trade app,果邊好多人用,多元化做的幾好,仲有event可以約戰,都係免費使用功能齊全,upload相出post,方便過t2,如果呢邊多d人知,用開 ...
剛剛裝左,等下多d人用先

我都裝咗,好似唔錯咁,多啲本地人用就更好

我本身係度都唔多出聲,係見到呢個post而有感而發。我本身都係T2放售物品,放得七七八八之後都成日上去睇下,但發現有部分該app使用者莽顧其他使用者利益及版現,自私地係同日或隔二,三日重複推文,所以我雖然後期無物品放售,但亦向管理員作出投訴,我估計經調查後,某些帳戶係被禁,但之後好快地,同一物件在另一新帳戶重新推文,而他們亦無改變態度,作出守版規行為,為達到目的,繼續蓄意推文。我估計收費手段係想杜絕呢種行為,可能還有其他原因。一個免費平台係靠大家守規矩去使用,奈何世上係有好多自私

引用:
原帖由 C-2-4 於 9-8-2022 21:10 發表
返黎cgf 放算 返正小啲古怪人
記得個面之前有神奇人士不斷出post 吹捧dma啲 gbb炒價寫己售

引用:
原帖由 C-2-4 於 9-8-2022 21:10 發表
返黎cgf 放算 返正小啲古怪人
怪人周圍都有,T2方便怪人發作姐

如果D人趕返返黎咪一樣

講怪人,呢度本身都有

觀察左一輪

T2我覺得好似真係有改動,最少收到PM,但係版面個人覺得仍然混亂,可能佢一方面又想平衡付費用家置頂既權利,一方面佢又想方便買家去瀏覽頁面,唔會真只係睇到置頂post,估計佢用咗random模式去處理置頂post,但係變左我更加唔知邊d係新邊d係舊,好似呢排有支曲四倍鏡,同埋6P成日彈返上最頭;另一個觀察就係發現都幾多用家很付費出post,如果我冇理解錯有圖釘公仔圖示的post係付費用家出的話

Hopup, 呢度及其他論壇的二手區都未見有多好多post,原因好可能係論壇始終唔夠方便,hopup對象始終唔係香港人,如果想多d人用唯有玩家之間多啲口耳相傳

引用:
原帖由 里安 於 21-8-2022 20:50 發表
觀察左一輪

T2我覺得好似真係有改動,最少收到PM,但係版面個人覺得仍然混亂,可能佢一方面又想平衡付費用家置頂既權利,一方面佢又想方便買家去瀏覽頁面,唔會真只係睇到置頂post,估計佢用咗random模式去 ...
開左幾個post
Post完又好似唔見左咁 好混亂
過兩日又上返黎咁
唔知佢係點玩

回覆 38# 的帖子

論壇最唔好係無規定要相,同埋post相唔方便,但賣嘢最緊要係張相,緊要過啲文字。

引用:
原帖由 vgrdragon1 於 22-8-2022 08:04 發表
論壇最唔好係無規定要相,同埋post相唔方便,但賣嘢最緊要係張相,緊要過啲文字。
認同師兄,以個人經驗,相片200%重要 ,有清晰相片更加容易賣出,如果可以放到高清大圖就最佳,有時2手交易我覺得外觀如某d地方有顯眼崩/花痕,最好有近鏡影比人睇,咁樣大家都清楚以免現場有誤會,不過會有正常使用痕跡地方例如彈夾井內部,大家可理解就冇必要特別影相

引用:
原帖由 vgrdragon1 於 22-8-2022 08:04 發表
佢懶唔放相就吸引唔到人,難放出

論壇有App版尤自可,無app版就無辦法,近年比唔少二手app養慣左

不過現時睇到T2既情況,似係慣性收視,寧願比多十蚊八蚊去開個post多過轉會

Off topic講開又講,都幾懷念舊時幾個war game forum既時代

唔知點解.....我呢幾年電腦又好電話又好都注冊唔到 T2 !! 次次填哂資料提交后都話無登記~~
MAGNUM

引用:
原帖由 MAGNUM0079 於 23-8-2022 04:25 發表
唔知點解.....我呢幾年電腦又好電話又好都注冊唔到 T2 !! 次次填哂資料提交后都話無登記~~
有一輪係停左注冊

引用:
原帖由 gainax 於 22-8-2022 11:50 發表

認同師兄,以個人經驗,相片200%重要 ,有清晰相片更加容易賣出,如果可以放到高清大圖就最佳,有時2手交易我覺得外觀如某d地方有顯眼崩/花痕,最好有近鏡影比人睇,咁樣大家都清楚以免現場有誤會,不過會有正常 ...
如果無相睇,呃人

發新話題