發新話題

T2 app有更新

回覆 42# 的帖子

引用:
原帖由 里安 於 22-8-2022 13:40 發表

佢懶唔放相就吸引唔到人,難放出

論壇有App版尤自可,無app版就無辦法,近年比唔少二手app養慣左

不過現時睇到T2既情況,似係慣性收視,寧願比多十蚊八蚊去開個post多過轉會

Off topic講開又講,都幾懷念 ...
如果CGF有app,就唔使俾T2獨市了。

HE.HE...終於兩日前注冊到APP版( 電腦版依然唔得 )~~ 出左3個P0ST內容價錢同呢度一樣...

唔要"頂置"扣了15分得番10分~~
MAGNUM

引用:
原帖由 Gary0307 於 10-8-2022 13:16 發表
完全同意師兄所講 置頂的確係一個新穎, 但應該將賣出的置頂post自動刪除, 以前開apps總會有一種新鮮感 現在反而開apps的意慾減退
其實不反對俾錢置頂,不過好難睇到邊啲係新post.試過出post之後一日番查多次整個頁面也找不到個post,只能在搜尋key words找到,問管理員不獲回覆。須知出post是扣積分的,有感十分不值

我覺得個apps主自己真係冇親身試用下, 成個更新都不知所謂, 而家自己開apps流程係睇下置頂果一兩個新post,就跟手直接碌去唔置頂新post望下----完!

置頂係想多d人留意,但而家根本唔會睇直接跳過,咁有用咩?apps主唔係諗下點幫置頂科水用家易d sell走件野?(比如多d功能多d顯示多d資訊等等)當然件貨本身吸引與否絕對最大因素,但置頂頭幾個鐘之後基本已經同普通post冇分別,咁反問科水做乜?

而家碌大頭相直頭浪費時間,又慢又乜資料都冇連個post幾時出都冇顯示,大佬自己用下先啦,收錢如果做得好大家都肯比,課金已經唔係咩新鮮嘢,但做個質素出嚟先叫人科水啦, 拜託!!
Wu man yiu

相信多數人大家一樣,宜家d置頂都係直接skip,數量太多唔吸引
置頂po應該控制數量,每次開app random show會好d,每次打開唔同,仲吸引人多開app

感覺越嚟越少人用,距離收皮又一大步。

引用:
原帖由 ranger101 於 2-9-2022 12:06 發表
相信多數人大家一樣,宜家d置頂都係直接skip,數量太多唔吸引,好多淘仔反吹手拉野置頂
淘仔幾十蚊玩具賣兩三百放係度,價錢無所謂,但俾人整體感覺d置頂post即係揾水魚
置頂po應該控制數量,每次開 ...
我真係呀喂, 一見置頂d post 就覺得煩
我生得聰明得罪你咩!!!

間中見SO C FU係T2放D玩具,都幾有興趣:但註冊唔到.

引用:
原帖由 kornhill401 於 3-9-2022 12:34 發表
間中見SO C FU係T2放D玩具,都幾有興趣:但註冊唔到.
呢個?
引用:
原帖由 ranger101 於 2-9-2022 12:06 發表
相信多數人大家一樣,宜家d置頂都係直接skip,數量太多唔吸引,好多淘仔反吹手拉野置頂
淘仔幾十蚊玩具賣兩三百放係度,價錢無所謂,但俾人整體感覺d置頂post即係揾水魚
置頂po應該控制數量,每次開 ...
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

入面班友懶過乜咁....我出個P0ST基本係同CGF出既連價錢都一模一樣..但班友下下都PM過黎問番D以經寫左既野....咩玩法??
MAGNUM

頂置好煩!
頂置沒什麼好看, 搞到沒心機向下看, miss 了些心頭好, 也罷!

所以apps入面係賣垃圾淘寶
Wu man yiu

更新咁多次都仲係咁彈app

其實果個~STD值~咩來~??
MAGNUM

如果有野放係返呢度放算,始終cgf比較安心,遲下執一堆野出黎玩下先

發新話題