發新話題

[others] AFPG MPX K?

唔知電鎗個托幾錢呢?

支炮都近3000,再另外買托......

引用:
原帖由 RCOOH 於 15-9-2022 17:40 發表
唔知電鎗個托幾錢呢?

vf_ 無印都要賣3k?
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 15-9-2022 19:15 發表

vf_ 無印都要賣3k?
二千多貼近三千,尾托另賣
FIRST AEG STOCK FOR MPX/ MCX 五百多
TF 一千餘

這柄MPX GBB 之前也知VF_ 代工,無印,
在下心諗,難道VF_ 想試試性能主導,不單靠外觀的GBB,
當時心想,版權費動輒一千幾百,現在做無印版本應該2500 或以下埋單吧...
似乎在下想多了,價格跟拎正版權的沒多大分別,分別就是連MARKING 都無埋,仲要DLC 。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

據台灣方面消息,內構係鋼,但細節有d未如理想。

引用:
原帖由 Dave 於 16-9-2022 08:54 發表

FIRST AEG STOCK FOR MPX/ MCX 五百多
TF 一千餘

當時心想,版權費動輒一千幾百, ...
咪係, 心諗vf_ 邊度黎既自信

話就話獨市, 但玩開既都知vf_ 頭水一定伏硬

引用:
原帖由 RCOOH 於 16-9-2022 12:49 發表
據台灣方面消息,內構係鋼,但細節有d未如理想。
內構睇得出hammer, trigger 上面隻勾 , 仲有連發司牙都係vf_ m4 果堆

係差trigger 睇下佢會唔會好心比埋鋼

引用:
原帖由 Dave 於 16-9-2022 08:54 發表

TF 一千餘

當時心想,版權費動輒一千幾百, ...
我覺得差唔多,今時今日玩具整體都貴左

SIG玩具情況同其他牌子又有DD唔同,係SIG自己控制比唔比你出......

不過SIG air會唔會有法律行動,又後話

利申對SIG無愛

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 16-9-2022 14:24 發表

內構睇得出hammer, trigger 上面隻勾 , 仲有連發司牙都係vf_ m4 果堆

係差trigger 睇下佢會唔會好心比埋鋼
如果份trigger係BCM版買得過。不過真係等下水,又或者淘佬開賣個膠托先。

護木搖,上下搖,細節缺,搞邊科......

引用:
原帖由 RCOOH 於 15-9-2022 17:40 發表
唔知電鎗個托幾錢呢?

T2有C兄放4千,有托.

成3k個托都唔比你
相比之下733抵玩好多 雖然咁講係好唔apple to apple

引用:
原帖由 RCOOH 於 17-9-2022 10:27 發表
護木搖,上下搖,細節缺,搞邊科......
上下身搖e 個都有前科

屋企支鍛sr25 上下身係勁鬆, 不過佢都知問題所以後pin 位墊左軟膠

引用:
原帖由 kornhill401 於 17-9-2022 15:17 發表

T2有C兄放4千,有托.
忍下手先,

第一水vfc 實有qc 問題

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 17-9-2022 16:19 發表

上下身搖e 個都有前科

屋企支鍛sr25 上下身係勁鬆, 不過佢都知問題所以後pin 位墊左軟膠
我支馬老二用黎上刺刀隊牆都冇野鬆......

發新話題