發新話題

[KJ] CZ75 SP-01竟然有木Grip!?

引用:
原帖由 48191 於 26-8-2022 01:12 發表
物料是金屬?
Yes,不過原來係Glock用
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

竟然裝到
引用:
原帖由 jacko 於 26-8-2022 16:50 發表

Yes,不過原來係Glock用
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 RCOOH 於 24-8-2022 21:42 發表

淘佬牌G10 grip
好靚呀, 呢支係咩brand?

引用:
原帖由 IBMID 於 26-8-2022 20:16 發表

好靚呀, 呢支係咩brand?
風林火山。

但其實係水彈數,要磨一輪,擴孔開凹位先裝到,而且G10料厚過原裝鋁片唔少,手感會唔同左。

不過,我就係嫌原裝太薄似木方,換G10就very gd。

等埋鋼件到,yeah!

究竟世界上還有神嗎?

好懷念佢以前CZ的標誌. E+的...

各花入各眼啦⋯⋯
引用:
原帖由 kornhill401 於 31-8-2022 12:10 發表
好懷念佢以前CZ的標誌. E+的...
究竟世界上還有神嗎?

舊logo我自己都喜歡,另外亦喜歡有magwell款

附件

31-8-2022 13:53

31-8-2022 13:53

31-8-2022 13:58

我鍾意新Logo多少少。
話說CZ 同Colt已經合拼成為一個集團,但係好似冇乜特別有代表性的新產品。
引用:
原帖由 jacko 於 31-8-2022 13:53 發表
舊logo我自己都喜歡,另外亦喜歡有magwell款
究竟世界上還有神嗎?

幾好睇⋯⋯
引用:
原帖由 48191 於 31-8-2022 16:48 發表
我鍾意新Logo多少少。
話說CZ 同Colt已經合拼成為一個集團,但係好似冇乜特別有代表性的新產品。

附件

25-9-2022 20:00

25-9-2022 20:00

究竟世界上還有神嗎?

裝低0左?

本身係CZ75B用,有少少唔對位。
但係無修直上完全冇影響操作。
引用:
原帖由 NCP013 於 27-9-2022 23:47 發表
裝低0左?
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 28-9-2022 06:55 發表
本身係CZ75B用,有少少唔對位。
但係無修直上完全冇影響操作。
我果塊一樣低左,原裝係大杯頭螺絲,淘佬果塊變左要用形狀比較怪既細杯頭,導致走位。

引用:
原帖由 RCOOH 於 28-9-2022 09:04 發表

我果塊一樣低左,原裝係大杯頭螺絲,淘佬果塊變左要用細圓頭,導致走位。
你0個塊無咁覺眼,可接受

搭單問下kj sp01有冇可能搵到原廠件
有朋友移民留低左枝sp01比我
但好發覺枝野好唔順 應該係slide拉後果時 扣trigger
Trigger bar會卡住個飛機座
個飛機座唔係原廠既 但我又唔肯定係關個飛機座事定trigger bar 都有變形

發新話題