發新話題

經濟唔好,少人消費

冇唔買的理由。
哪有售?
引用:
原帖由 RCOOH 於 7-10-2022 19:46 發表

Army代工,大致馬記數,出廠就裝好T8加A+件,好準,煲back唔差,氣化又好,只售6!*
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 7-10-2022 20:17 發表
冇唔買的理由。
哪有售?
BALL

引用:
原帖由 RCOOH 於 7-10-2022 18:11 發表

岩岩先掃左一對原神figure,一個神農氏2DAYS,兩支鎗

T8精神版1911真係好精神,抵到笑。
在下走左去買支CYMA FET AEP ,還有USW 膠KIT FOR G17,後者幾好玩,

還有正在等到貨的就是

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

Thanks
引用:
原帖由 RCOOH 於 7-10-2022 20:18 發表

BALL

究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 Dave 於 7-10-2022 21:09 發表

在下走左去買支CYMA FET AEP ,還有USW 膠KIT FOR G17,後者幾好玩,

還有正在等到貨的就是

一對原神黏土人仲要係買黎送比人既

引用:
原帖由 48191 於 6-10-2022 07:06 發表
我一直用IPhone ,反而對部摺機有興趣。
有冇人玩過?
本來都有興趣
但其實諗落又唔岩自己用
我諗只有多功windows先用得普6比4大屏幕
睇片其實同我部note10 plus打橫差唔多
而佢個四方大屏應該大部份app同遊戲都用唔著

打機嘛。
引用:
原帖由 gtoray 於 9-10-2022 23:53 發表

本來都有興趣
但其實諗落又唔岩自己用
我諗只有多功windows先用得普6比4大屏幕
睇片其實同我部note10 plus打橫差唔多
而佢個四方大屏應該大部份app同遊戲都用唔著
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 RCOOH 於 7-10-2022 19:46 發表

Army代工,大致馬記數,出廠就裝好T8加A+件,好準,煲back唔差,氣化又好,只售6!*
我等緊佢果支R612......又想要佢D內件, 又想要佢隻唔辣grip

引用:
原帖由 stevechau 於 10-10-2022 08:46 發表

我等緊佢果支R612......又想要佢D內件, 又想要佢隻唔辣grip
叫1/10小辣

引用:
原帖由 RCOOH 於 10-10-2022 09:40 發表

叫1/10小辣
實小辣都唔得, 我要走辣!!!
走辣grip我係老虎果邊等左好耐都返唔到貨呢

引用:
原帖由 48191 於 10-10-2022 06:34 發表
打機嘛。
就係囉
佢個mon打開左就變成正正方方
手機game都唔係果個比例,變成又係上下一大條黑色
同6.7寸機無乜分別

唉,都係買部Pad算。
引用:
原帖由 gtoray 於 10-10-2022 14:02 發表

就係囉
佢個mon打開左就變成正正方方
手機game都唔係果個比例,變成又係上下一大條黑色
同6.7寸機無乜分別
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 10-10-2022 21:01 發表
唉,都係買部Pad算。
M1 U既iPad Air,打乜機都夠。

研究一下先
引用:
原帖由 RCOOH 於 10-10-2022 22:04 發表

M1 U既iPad Air,打乜機都夠。
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 stevechau 於 6-10-2022 09:03 發表

一直諗唔通Fold果種放大MON有咩必用既用途~
睇youtube介紹見方便既function基本上我會寧願拎部tablet / surface pro咁既野做左佢
用個MON大黎睇片, 就算唔介意個摺痕但又唔係full screen, 反而似以前電腦4:3mo ...
Flip肯定多人用過Fold好多啦,價錢已經係一大因素
不過Flip舊電真係太細,聽聞唔多掂,就算最新呢部Flip 4加大咗少少,都係唔太樂觀

發新話題