發新話題

call of duty modern warfare 2

引用:
原帖由 里安 於 14-12-2022 13:40 發表

我之前都係朋友掟比我再馬上extraction
琴晚搵到DC group 有人掉到比我了
冇想像中咁好用

我自己solo都係差少少 用suppressed狙殺到 但埋去拎就成村人等住我
原來係要刷錢買空襲黎炸 冇諗到咁用

宜家係到搶武器包
仲差2個

尋日無端端有2個人係dmz加左入我小隊

5條友入去搶武器包。成件事由極難變容易

而且M13B聽日應該唔駛dmz都解到

season 1 reload

引用:
原帖由 Opica 於 14-12-2022 18:16 發表
而且M13B聽日應該唔駛dmz都解到

season 1 reload
我頂 打左兩晚
不過都係咁入坑dmz 係幾好玩
但等出自己槍有d慢 130分鐘

今集d ai勁到癲 之前beta d人仲笑ai係企鵝
見識過rpg射直升機

引用:
原帖由 jn_jona 於 14-12-2022 18:32 發表

我頂 打左兩晚

見識過rpg射直升機
D AI識分散圍你…一爆甲就差唔多玩完

引用:
原帖由 jn_jona 於 14-12-2022 18:32 發表

我頂 打左兩晚

見識過rpg射直升機
DMZ我一開始唔知玩咩,玩下又幾好玩,有D位好玩過multipaly

引用:
原帖由 里安 於 14-12-2022 20:51 發表

DMZ我一開始唔知玩咩,玩下又幾好玩,有D位好玩過multipaly
好過WZ2.0

引用:
原帖由 Opica 於 14-12-2022 19:25 發表
D AI識分散圍你…一爆甲就差唔多玩完
D Grenada 準到癲
最勁係Molotov 我多數用黎block唔
Ai係會中人

引用:
原帖由 里安 於 14-12-2022 20:51 發表

係幾刺激既 exfil好緊張 一死就咩都冇晒
有時有dd lag地

有時空手入去都搵到下食
Camp買野位takedown player

引用:
原帖由 jn_jona 於 15-12-2022 00:29 發表

係幾刺激既 exfil好緊張 一死就咩都冇晒
有時有dd lag地

有時空手入去都搵到下食
Camp買野位takedown player
我最初入去玩係升槍,廢是打multiplay累街坊,但識接mission之後又幾好玩,耐唔時打真player好緊張,但D AI都好勁

尋晚dmz個server突然高 ping 10幾人斷線
我隊得番我1人
我準備去撤離
唔係第一次所以知道點走
走一段路就用望遠鏡scan周圍
睇定D先繼續走

我係exfil 附近D AI間屋外面等左5分鐘(沒有驚動AI), 睇定D準備最後2分鐘先call撤離

但然後係冇uav 冇雷達 冇AI攻擊 冇俾人tag既情況之下
敵方player直接用車去車我個位置 (屋後的草叢堆)

超級懷疑對方使用了外掛

所以玩dmz ps5最好關掉跨平台

玩TEAM DEATH MATCH 玩到悶...
今次大場唔多得個中東爛屋場係大,其他場偏細和室內...改槍同以前甘多集也差不多,舉槍瞄準提速就是皇道。
令LMG ,狙和 半自動都較難發揮,因為場細。
看師兄們話玩DMZ 有點興趣,下次開來玩玩。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 里安 於 16-12-2022 14:58 發表

我最初入去玩係升槍,廢是打multiplay累街坊,但識接mission之後又幾好玩,耐唔時打真player好緊張,但D AI都好勁
自己帶枝狙入入面solo 都好好玩
琴晚拳頭 spotters scope, 飛刀入場
未搵到槍有遇到full gear 3人team
一間屋入面伏擊3個殺晒 第一個用飛刀殺 好緊張
聽住佢腳步聲入黎

通常帶槍入面都易死 唔帶野入去先執
都有時帶到未出到既槍返去
暫時solo做下任都有

引用:
原帖由 Dave 於 16-12-2022 18:26 發表
今次大場唔多得個中東爛屋場係大,其他場偏細和室內...改槍同以前甘多集也差不多,舉槍瞄準提速就是皇道。
看師兄們話玩DMZ 有點興趣, ...
狙同機槍係dmz好有用
順手可以拎枝m13試下幾垃圾…

5.56近距心口5槍死

引用:
原帖由 Dave 於 16-12-2022 18:26 發表
看師兄們話玩DMZ 有點興趣, ...
DMZ會比較似玩緊軍事行動,咩都有得玩下咁,鍾意開放地圖既人會覺得幾好玩

一般多人模式玩咗一輪,而家唯一得返玩原因係升槍
1)過分屈機既散彈槍同盾,D場多數細場情況下shotgun同狙差唔多射程準度威力
2)由上集開始已經非常之憎,就係跨平台,老實講玩得主機既人就係唔想不停投放資金落去砌機,同埋唔想同一班外掛既人玩,跨平台完全就係將主機玩家去比電腦玩加虐,我冇詳細同其他玩家交流只係同朋友玩,朋友話外國有d數據講差唔多幾秒就block一個電腦外掛玩家,我冇去求證,但係有時電腦玩家外掛得非常之明顯,同埋就算唔開外掛,淨係計機能主機玩家都輸
3)非常之神奇既重生點設定,D重新點成日會出現喺敵人正前方,最神奇有一次我連續出現喺同一個敵人面前三次,如是者,我就俾人殺咗三次

發新話題