發新話題

MOA2022 pre-discussion

如mcx 會唔會好似用mpx個方式出可能性比較大?
如果出唔差在整枝mcx spear

引用:
原帖由 pmcoperator 於 7-11-2022 15:49 發表
岩岩開完Post姐
VFC FB就彈出呢張相
個身隻色好靚
見到a2 再掃落去睇個safety位 如果出burst就好了

引用:
原帖由 Opica 於 7-11-2022 16:24 發表

DNA 一年前說在開發。DNA出完就到VFC了吧
當年新版hammer都係dna牌頭行先
之後先掛vfc
希望有

咁可以慳返 手頭上兩枝鍛 一枝416 cnc身都係v2
我覺得上緊口螺絲就ok了

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 12-11-2022 00:42 發表

落紅螺絲睇好過開一刀
V2去v3都係改固定方式
如果v2固定到 就唔洗搞了
打gbb好多時都係落場前保養一下 記得check check有冇收緊就得了

Btw aplus vfc noveske n4台灣果邊出左貨了
香港好似冇咩人講

引用:
原帖由 0050100 於 12-11-2022 10:51 發表

正確,收緊鑼絲.但原装果粒2.5杯頭收幾個來回都已撻左皮.分享下,個人修整係直接貫穿改(dup)3x9mm.
如版主覺得踩post烦代勞搬位Thx!
口螺絲開到落個mag catch窿?

引用:
原帖由 pmcoperator 於 16-11-2022 16:13 發表

下乜原來CNC炸
當年V記枝鍛造O米好抵玩
其實係 全新都6k左右
我二手市場執左兩枝近全近

V記產能改善左?
今年狀態大勇wor
就咁數都有fal, m110k1, m733, 177, n4, 細1911, m3 Carl

引用:
原帖由 Tom561 於 2-12-2022 12:30 發表
請問師兄,聽人講現場有vfc ppk,是否真呢?
有 有圖

本身仲諗住佢會出返226 m9呢d
Ppk真係估佢唔到

Btw 好似見到有枝mk13mod5既相
有冇師兄知邊間出?

引用:
原帖由 NCP013 於 3-12-2022 20:03 發表
0吾知今年SVOBODA有冇擺檔0尼,希望佢造返批M107畀我地香港上次落訂食白果(各店家有退訂)批玩家。
有啊 擺左枝m200 同m107
唔出貨既真係得個show字

仲有枝80%完成既mk13mod5
都期待既

引用:
原帖由 NCP013 於 4-12-2022 00:18 發表
M200  6mm 版台灣有得賣,M107  6mm 舊年韓國有得賣
M200 有見再出6mm貨
有d人放左枝8mm去

M107真係只見一水 間廠搞咩野 唔夠moq?

引用:
原帖由 jacko 於 4-12-2022 10:51 發表

轉自Centurions Option Facebook
仲有沙漠龍既ghk sys tti g34
但佢gen5過會upgrade個hammer g34唔知會唔會跟埋
再講改左唔知仲會唔會好似之前咁大細力

引用:
原帖由 pmcoperator 於 5-12-2022 14:28 發表
如果XM148都出埋,下一把一定係HK69
班加西好似呢枝?
GL用直壓trigger冇咩操作感 比較可惜

引用:
原帖由 051039 於 11-12-2022 12:26 發表

用mac10就要買紫色衫
好似仲有micro uzi?
做hommie

發新話題