發新話題

[VFC] VFC 出 M16A1

I am apologize for any inconvenience cause.

附件

20-1-2023 12:10

引用:
原帖由 七點六二 於 19-1-2023 15:23 發表
而家個樣………!
老實,支鏡影響曬成支槍....

我覺得幾好喎………!

引用:
原帖由 七點六二 於 19-1-2023 16:06 發表
我覺得幾好喎………!
咁咪OK囉,最緊要自己鍾意姐

是咪 G&P 出?
引用:
原帖由 七點六二 於 19-1-2023 16:06 發表
我覺得幾好喎………!

引用:
原帖由 bennytsang16 於 19-1-2023 22:16 發表
是咪 G&P 出?

不是

引用:
原帖由 bennytsang16 於 19-1-2023 22:16 發表
是咪 G&P 出?

紅圈果支好似係GP

1 個讚好! TOP

G&P 果枝算做得幾靚。
引用:
原帖由 Nelson.kkk 於 19-1-2023 23:03 發表

紅圈果支好似係GP

我覺得玩手揪都係唔好落鏡好睇,本身oldschool都係想簡潔風格,
當時兵仔更加唔會有咁多配件,簡單一支槍or加下榴彈炮已經好睇
M733個袋開始用鏡多左加下配件都ok

引用:
原帖由 gainax 於 20-1-2023 09:47 發表
我覺得玩手揪都係唔好落鏡好睇,本身oldschool都係想簡潔風格,
當時兵仔更加唔會有咁多配件,簡單一支槍or加下榴彈炮已經好睇
M733個袋開始用鏡多左加下配件都ok
老實,咁我洗唔洗掉咗支鏡呢?

G&? RETRO 4X20 AIRSOFT SCOPE FOR M4 / M16 CARRY HANDLE / PICATINNY RAILS RIFLE - BLACK

With respect to share who regarding scope that may affect significant progress only.

附件

20-1-2023 12:21

引用:
原帖由 0050100 於 13-1-2023 13:25 發表

好奇師兄取回家時枝177狀況,我個人算是不大滿意,自改動一翻. 其實要求亦不算太高.只精神爽利^^
引用返自已之前的不滿意,並唔係單我自己的問题,外國的同樣,可能又被做一次白老鼠,敗筆是否新限流咀飛機!影片唔大知佢講什麼,但都看片估九成https://youtu.be/J0HGlb24fi0
如果你又係果D我冇問題師兄,直接上一頁,唔使理我廢吐.

引用:
原帖由 七點六二 於 20-1-2023 11:47 發表

老實,咁我洗唔洗掉咗支鏡呢?
自己中意點配搭就得唔洗理其他人
如果係想靚仔d,入支似樣d都可以,我之前買acog外觀唔啱心水都係一買即放實有師兄啱用
之後買支高仿成個人即時開心哂

引用:
原帖由 gainax 於 21-1-2023 07:31 發表

自己中意點配搭就得唔洗理其他人
如果係想靚仔d,入支似樣d都可以,我之前買acog外觀唔啱心水都係一買即放實有師兄啱用
之後買支高仿成個人即時開心哂
唔再買啦………比你打沉咗………!

引用:
原帖由 七點六二 於 21-1-2023 07:46 發表

唔再買啦………比你打沉咗………!
簡簡單單味幾好 拎上手玩我連榴槤炮都唔想落
但有炮係型既至少落一支到,m16a2 a4我都有,係爭支a1如果有602更好

發新話題