發新話題

[VFC] VFC 出 M16A1

引用:
原帖由 kornhill401 於 25-12-2022 22:49 發表
WOW!唔聲唔聲,嚇左一驚(驚喜)
要去KWS睇睇先.
Xm148炮都已經有,如果係m16a1我用燒肺卷買

原來一月先到大貨,睇嚟過年先有新玩具

引用:
原帖由 gainax 於 26-12-2022 07:29 發表
咁仲好! 消費卷一早用清光.
留番D利是錢買呢支,剛剛好.

引用:
原帖由 gainax 於 26-12-2022 07:29 發表
177定m16?

引用:
原帖由 kornhill401 於 26-12-2022 14:18 發表

咁仲好! 消費卷一早用清光.
留番D利是錢買呢支,剛剛好.
我上期2千都未用, 既然未出都係用黎買料砌返支Mws M16a2先

引用:
原帖由 pmcoperator 於 26-12-2022 15:07 發表

177定m16?
177,標價399美平到笑 , 呢個價價同之前733一樣粗玩一流
Features:

- Colt authorized engraving
- Latest V3 system and new version of valve firing system
- Zinc stock, zinc trigger, zinc magazine
- M16A1 Delta Constellation ( no bayonet mount )
- Downward-adjusting Hop adjustment mechanism
- Reproduction of the aluminium two-piece telescopic stock
- M16A1 grip, steel silenced fire cap reproduced in all details
- Short grey gas magazine x 1 ( 20 rounds )

Pre-Order Free Gift ( 1pc )

官方消息

Colt XM177E2 GBBR本日發售!!!
越戰傳奇槍款細節完整呈現
Cybergun授權Colt商標正版商品
V3下槍身內部結構
改良機構植入提昇性能完整度
XM148 同步全亞洲上市

https://youtu.be/eawBP1Qqf48

突然想起大陆的老学校玩家因为国内没有套件,去买到真铁或者真数的护木去适配下挂m203.
不知可不可以在有生之年可以玩到图片上那些精美的成品玩具
玩就別怕,怕就別玩

引用:
原帖由 cyberdog 於 27-12-2022 15:55 發表
突然想起大陆的老学校玩家因为国内没有套件,去买到真铁或者真数的护木去适配下挂m203.
不知可不可以在有生之年可以玩到图片上那些精美的成品玩 ...
內地SD又好像一直以來沒AR的老學校

引用:
原帖由 七點六二 於 27-12-2022 15:21 發表
Colt XM177E2 GBBR本日發售!!!
越戰傳奇槍款細節完整呈現
Cybergun授權Colt商標正版商品
V3下槍身內部結構
改良機構植入提昇性能完整度
XM148 同步全亞洲上市

https://youtu.be/eawBP1Qqf48
真係做得靚,買唔到dma師兄買呢支已經搞掂

引用:
原帖由 gainax 於 27-12-2022 22:04 發表

真係做得靚,買唔到dma師兄買呢支已經搞掂
平價版………值得收藏!

回覆 24# 的帖子

有,但是是尼龍燒結,一個機匣能頂上鑄鋁的價格,買的人少之又少。
玩就別怕,怕就別玩

今日係FB 見到有得買………!

附件

30-12-2022 17:18

30-12-2022 17:18

引用:
原帖由 七點六二 於 30-12-2022 17:18 發表
今日係FB 見到有得買………!
請問C兄,是那一間的店舖FB呢?謝謝!

引用:
原帖由 kornhill401 於 31-12-2022 12:42 發表

請問C兄,是那一間的店舖FB呢?謝謝!
好靚女個到………!

發新話題