發新話題

[VFC] VFC 出 M16A1

最近槍街好多間槍舖都有請靚女店員吸客……
此風不可長……
引用:
原帖由 七點六二 於 31-12-2022 13:38 發表

好靚女個到………!

引用:
原帖由 七點六二 於 31-12-2022 13:38 發表

好靚女個到………!
明白!謝謝'七C兄'給予資料.

可惜之前支xm16e1等錢洗放左

引用:
原帖由 bennytsang16 於 3-1-2023 11:17 發表
最近槍街好多間槍舖都有請靚女店員吸客……
此風不可長……

想知邊間

引用:
原帖由 520df10 於 8-1-2023 10:40 發表

可惜之前支xm16e1等錢洗放左
平民玩唔起dma,三千鬆d一支V記性格比之選
不過d錢都係一樣放去V記個袋

英紅、明窗、BanBan 都有……
引用:
原帖由 SSPCHAN 於 8-1-2023 22:03 發表

想知邊間

話說m733做緊2800左右...定係呢支好

回覆 37# 的帖子

除左個花同部份外件, 仲有咩分別??

不過拎733果D落埸應該好輕鬆, 支野真心輕到就黎同G5有得揮

引用:
原帖由 Opica 於 9-1-2023 02:01 發表
話說m733做緊2800左右...定係呢支好
冇要求外形既話純粹想買支舊學校玩,Xm177如冇記錯印象中尾托係金屬,個托拆出嚟賣我估5百都有人要,理論上比733抵玩
M16a1太長落場唔方便但有長槍魅力,m733造型較為近代一d,都係睇你中意咩外形

引用:
原帖由 stevechau 於 9-1-2023 09:29 發表
除左個花同部份外件, 仲有咩分別??

不過拎733果D落埸應該好輕鬆, 支野真心輕到就黎同G5有得揮
長夾同短夾分別,我估第時唔玩放出去2手,xm177/m16應該多人有興趣,畢竟只係dma3~4分之一價買到同樣型號又高質感oldschool
行最新V3系統其實仲好過dma上一代內件版...

碌新炮XM148都幾擇食,又冇榴彈跟,D有窿底別牌子又用唔到,可能又要自家改一改.

附件

10-1-2023 10:06

1 個讚好! TOP

Dma 好唔好打? 是不是接近 VFC 系統?
引用:
原帖由 gainax 於 9-1-2023 23:33 發表

長夾同短夾分別,我估第時唔玩放出去2手,xm177/m16應該多人有興趣,畢竟只係dma3~4分之一價買到同樣型號又高質感oldschool
行最新V3系統其實仲好過dma上一代內件版...

1 個讚好! TOP

請問ching,有無淨M16A1買,吾要碌炮XM148。

引用:
原帖由 liebherr 於 10-1-2023 17:54 發表
請問ching,有無淨M16A1買,吾要碌炮XM148。
遲啲有………!

引用:
原帖由 七點六二 於 10-1-2023 18:20 發表

遲啲有………!
THX! ching

發新話題