發新話題

[VFC] VFC 出 M16A1

引用:
原帖由 bennytsang16 於 10-1-2023 13:39 發表
Dma 好唔好打? 是不是接近 VFC 系統?

Dma初代個d m16同xm177未係最新V記零件版,買V記野永遠最新版穩陣度最好
聽講其實D係V其中一個分之支嘛唔知係咪真 而家有V記出落場肯定買V記好
不過收藏DMA更加精美都有價值,但D咁值錢比我會賣左佢,可能夠錢買到V記m16a1xm177同m733呢3支玩了

引用:
原帖由 gainax 於 11-1-2023 10:54 發表

Dma初代個d m16同xm177未係最新V記零件版,買V記野永遠最新版穩陣度最好
聽講其實D係V其中一個分之支嘛唔知係咪真 而家有V記出落場肯定買V記好
不過收藏DMA更加精美都有價值,但D咁值錢比我會賣左佢,可能夠 ...
都係個句, 之前先6X00左右

突然炒到9X00....

6X00都仲可以接受

引用:
原帖由 Opica 於 11-1-2023 12:16 發表

6X00都仲可以接受
見好賣,官方咪提高定價到8xxx
橫掂都係得幾拾支,
紅狗代理再扣起啲貨,吊高賣

相反,另外一間大代理已經好夠道義

買咗………! 作擺設外觀靚,但支槍和榴彈砲就需要時間磨合………!

附件

12-1-2023 12:17

引用:
原帖由 Opica 於 11-1-2023 12:16 發表

6X00都仲可以接受
ORF當時都賣7千幾,有6千幾咁平?
而家病病m653要9千幾,就算返出應該唔會再平過呢個價

「病病」DMA M16A1 好似要過萬。
引用:
原帖由 gainax 於 12-1-2023 23:56 發表

引用:
原帖由 七點六二 於 12-1-2023 12:17 發表
買咗………! 作擺設外觀靚,但支槍和榴彈砲就需要時間磨合………!
好奇師兄取回家時枝177狀況,我個人算是不大滿意,自改動一翻. 其實要求亦不算太高.只精神爽利^^

附件

13-1-2023 13:25

引用:
原帖由 0050100 於 13-1-2023 13:25 發表

好奇師兄取回家時枝177狀況,我個人算是不大滿意,自改動一翻. 其實要求亦不算太高.只精神爽利^^
在下組裝榴彈炮的過程十分困難,尤其是榴彈炮個trigger 整花槍身!

引用:
原帖由 七點六二 於 13-1-2023 14:23 發表

在下組裝榴彈炮的過程十分困難,尤其是榴彈炮個trigger 整花槍身!
唉!幸我看過開箱片的提點,早有心理準備及時的強屈一下.

唔知v記支colt M16A1 幾時出………?

引用:
原帖由 gainax 於 12-1-2023 23:56 發表

一早講左有六千幾一支啦,係好多人成日執住街個面價黎講

有緣有好價,無緣食街價炒價,買咩都係咁架啦

引用:
原帖由 里安 於 14-1-2023 23:10 發表

一早講左有六千幾一支啦,係好多人成日執住街個面價黎講

有緣有好價,無緣食街價炒價,買咩都係咁架啦
6千幾係台灣價仲未計運?支613一出我就睇到香港賣7千中當時未有炒價
如果咁計大蛇台灣買支m16a1先8千幾,香港己經上萬,唔通下下去台灣訂?

查返台仔網dma m16 xm177 m653要29000~31500台仔,轉返港紙7千中7千尾未計運費未計槍店賺錢
計哂所有費用而家m653都要9千幾wo,當時613七千幾買到己經算幾抵香港可以6千幾買到?

引用:
原帖由 gainax 於 14-1-2023 23:33 發表
查返台仔網dma m16 xm177 m653要29000~31500台仔,轉返港紙7千中7千尾未計運費未計槍店賺錢
計哂所有費用而家m653都要9千幾wo,當時613七千幾買到己經算幾抵香港可以6千幾買到?
係。其實你當7000都得

有鏡返咗,可以裝733 及 xm177 m4/16A1 等………

附件

16-1-2023 19:01

發新話題