27 12
發新話題

[VFC] VFC 出 M16A1

引用:
原帖由 kornhill401 於 19-1-2023 12:47 發表

如果係同'?工房 '買,你同佢咁熟,睇下有無得更換.
又...約兩個月前,我見佢地有支'馬老二 '呢款M4鏡放售.
唔係同工買

引用:
原帖由 bennytsang16 於 19-1-2023 13:27 發表
收藏是真品?
依家好值錢!

真品好難搵到………!

引用:
原帖由 Nelson.kkk 於 19-1-2023 14:45 發表

我都係機緣巧合,一支一支咁樣儲返嚟

以前都會成日上醫卑搵

I am apologize for any inconvenience cause.

附件

20-1-2023 12:10

我覺得幾好喎………!

引用:
原帖由 bennytsang16 於 19-1-2023 22:16 發表
是咪 G&P 出?

不是

引用:
原帖由 gainax 於 20-1-2023 09:47 發表
我覺得玩手揪都係唔好落鏡好睇,本身oldschool都係想簡潔風格,
當時兵仔更加唔會有咁多配件,簡單一支槍or加下榴彈炮已經好睇
M733個袋開始用鏡多左加下配件都ok
老實,咁我洗唔洗掉咗支鏡呢?

G&? RETRO 4X20 AIRSOFT SCOPE FOR M4 / M16 CARRY HANDLE / PICATINNY RAILS RIFLE - BLACK

With respect to share who regarding scope that may affect significant progress only.

附件

20-1-2023 12:21

引用:
原帖由 gainax 於 21-1-2023 07:31 發表

自己中意點配搭就得唔洗理其他人
如果係想靚仔d,入支似樣d都可以,我之前買acog外觀唔啱心水都係一買即放實有師兄啱用
之後買支高仿成個人即時開心哂
唔再買啦………比你打沉咗………!

引用:
原帖由 gainax 於 21-1-2023 13:31 發表

簡簡單單味幾好 拎上手玩我連榴槤炮都唔想落
但有炮係型既至少落一支到,m16a2 a4我都有,係爭支a1如果有602更好
我剩係等M16A1………!

1 個讚好! TOP

有關XM-148: Colt's Vietnam Grenade Launcher 的相關報道………!
https://m.youtube.com/watch?v=6VMSJF72jp4

引用:
原帖由 bennytsang16 於 28-1-2023 01:29 發表
算不算是 M203 的前身?

上網搵資料先

27 12
發新話題