22 12
發新話題

[攝影] 久違了的一年回顧

久違了的一年回顧

查番紀錄原來對上一次已經係5年前
不過就算過去一年都唔係影左好多次相

Upload唔到相上CGF

坐等頭香,2022年太多美好回憶
https://youtu.be/-c_bSWBXiSc

引用:
原帖由 051039 於 12-1-2023 20:48 發表
Upload唔到相上CGF
周C FU換左新機嗎?

引用:
原帖由 kornhill401 於 13-1-2023 11:55 發表

周C FU換左新機嗎?
電腦,電話都唔得

雖然話而家upload相唔限size, 但我發覺以iPhone 計,直出係upload唔到,size要縮返細少少先得
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 jacko 於 13-1-2023 23:00 發表
雖然話而家upload相唔限size, 但我發覺以iPhone 計,直出係upload唔到,size要縮返細少少先得
收到J版大

看來周師傅想偷渡去車公廟。

引用:
原帖由 051039 於 12-1-2023 20:42 發表
查番紀錄原來對上一次已經係5年前oke" />oke" />oke" />oke" />
不過就算過去一年都唔係影左好多次相

香港真係好_靚...

周師傅,既然中港已回復通關就推薦個好地方畀你。

---
老虎件衛衣ADER無性別牌子,男裝女裝都咁款無分別,老虎買了十幾件話可以情侶裝互穿,不過我一定唔會著這依個牌子的褲。

---
數不完 見證許願的繁星
沒靈驗 誰來安慰壞心情
十字路口閃爍不停的信號燈
有個人 顯然心事重重

三個字 只能說給自己聽
仰著頭 不要讓眼淚失控
哪裡有可以峰迴路轉的宿命
我不想聽
https://youtu.be/mXf3Klcn-sM

附件

14-1-2023 18:17

引用:
原帖由 reniless 於 14-1-2023 18:17 發表
周師傅,既然中港已回復通關就推薦個好地方畀你。

---
老虎件衛衣ADER無性別牌子,男裝女裝都咁款無分別,老虎買了十幾件話可以情侶裝互穿,不過我一定唔會著這依個牌子的褲。
呢排忙到屎,起碼都要3月先行得開
暫時最想去南山公園睇下無敵大樓景同無敵大海景

還有可以去光明區鵝頸濕地公園睇下

引用個人最高分電影, 夜景從來唔需要夜晚影

附件

17-1-2023 12:54

引用:
原帖由 loveless 於 17-1-2023 12:54 發表
引用個人最高分電影, 夜景從來唔需要夜晚影
押韻喎

請教'周C FU ',D相是否係行夜山影的嗎?
位置又在何處呢? 謝謝!

22 12
發新話題