發新話題

[others] 大家想來年各廠方推出乜型號gbbr?

M14 個真木托比較煩惱。
引用:
原帖由 Pvt.King 於 3-3-2023 12:56 發表
可能冷門啲, 但希望VFC出完G3出完FAL會出埋M14

GHK 應該要出 SVD 最正路
鋼身鋼管,搵 LCT 造木托。

回覆 30# 的帖子

Wow¬正呀!
不過USP都係太沉實啦(我要比個藉口自己買新槍)

1) Colt Woodsman
2) Auto Mag 44, 全金屬

附件

Colt Woodsman.png (511.65 KB)

4-3-2023 09:18

Colt Woodsman.png

4-3-2023 09:18

引用:
原帖由 Ang123456 於 4-3-2023 09:18 發表
1) Colt Woodsman
2) Auto Mag 44, 全金屬
馬記上年話出果支woodsman好似無左影?
其實如果有廠肯正正經經出返支GBB Ruger mk5都唔錯, 可惜

回覆 35# 的帖子

馬記一般好似都是隔一段時間後, 突然就話幾時出貨, 但這支應不是GBB。

引用:
原帖由 Pvt.King 於 3-3-2023 12:56 發表
可能冷門啲, 但希望VFC出完G3出完FAL會出埋M14
都出左g3同fal
希望出埋m14
We 我有lv3都咁話

VHS2 GBB
P90 GBB (WE個支放棄吧拉)
SIG XM5 GBB

一直等緊V記出M110A1的GBB版,到時最好有CNC身的高配版~

green gas版191或192

引用:
原帖由 Opica 於 5-3-2023 03:28 發表
VHS2 GBB
P90 GBB (WE個支放棄吧拉)
SIG XM5 GBB
WE P90 其實除咗匣易漏既通病 + 少瑕疵外幾好打,至少基本上打得順冇明顯缺陷先

同求SPEAR或之前NGSW

引用:
原帖由 simonray 於 5-3-2023 11:16 發表
一直等緊V記出M110A1的GBB版,到時最好有CNC身的高配版~
好似係2024Q1先出gbb

引用:
原帖由 天翔翼 於 5-3-2023 13:22 發表

WE P90 其實除咗匣易漏既通病 + 少瑕疵外幾好打,至少基本上打得順冇明顯缺陷先

同求SPEAR或之前NGSW
WE P90 gbb我有2支
槍身同匣都漏。拎去軍x3 至少6次 (每2個-3個月左右)不過現在放家算了
hopup又係另一問題
個單發真係扣到食指冇力

另外希望VFC可以搞埋M14 gbb

引用:
原帖由 simonray 於 5-3-2023 11:16 發表
出鍛身比sr25 又唔出埋比110
Sr25個package其實係抵

引用:
原帖由 Opica 於 5-3-2023 15:48 發表

WE P90 gbb我有2支
槍身同匣都漏。拎去軍x3 至少6次 (每2個-3個月左右)不過現在放家算了
hopup又係另一問題
個單發真係扣到食指冇力

另外希望VFC可以搞埋M14 gbb
匣我係有一隻漏,換個出氣口後就冇乜事
槍只漏過一次,係上面個位個咀變咗型
但本身個設計確實係容易漏(唔係有聲巨漏但儲氣儲唔耐)+WE本身就成日漏到七彩

HOPUP我果把冇乜事,換管膠後10+m對角可穿TACT ZONE o啲鐵兜下面中人頭
單發係個單連發個膠環(trigger後面果個)坑位開得唔夠深,要食指格硬扣雞迫個膠變型先擊發
拆個環出黎,磨深單發個坑少少就唔駛巨力拉trigger

另,如果出呢把就好了

發新話題