發新話題

GBB: GHK or KSC AKS74U

[attachimg]31580

引用:
原帖由 matthew100007 於 2-6-2023 18:43 發表
看看,唔x明點解所有氣槍ak74u要整d孔在下護木到。我買akm ak74. Ak aims ,放棄了醜陋的ak74u有個大hole
注意下言詞
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 matthew100007 於 2-6-2023 18:53 發表
315899315898真槍ak74u無hole
我始終睇唔明咩hole 由其係,上面果張圖睇落唔似真

引用:
原帖由 jacko 於 2-6-2023 19:09 發表

我始終睇唔明咩hole 由其係,上面果張圖睇落唔似真
佢指下護木近槍身 開左個cut
個cut係用黎裝片鋼片’彈弓’迫實個Handguard向前
真既都有
玩具唔岩未買件真既換落去囉 反正條數差唔多 又唔係貴
仲要木又易執

附件

2-6-2023 20:58

引用:
原帖由 jn_jona 於 2-6-2023 20:58 發表

真既都有
仲要木又易執
所以我咪唔明佢講咩hole囉,如果只係講條gap(我唔認為可以用”hole”去形容), 真鐵都有,而且我亦唔認為要執執唔到0既

附件

2-6-2023 23:13

2-6-2023 23:13

有幾個品牌個gap位有5mm闊。幾千蚊貴槍和

師兄請問邊度有真槍木賣,賣比我好嗎
引用:
原帖由 jn_jona 於 2-6-2023 20:58 發表

真既都有
仲要木又易執

引用:
原帖由 matthew100007 於 2-6-2023 23:37 發表
二手區

留意下日本Yahoo拍賣網,間中有人放。
引用:
原帖由 matthew100007 於 2-6-2023 23:37 發表

引用:
原帖由 matthew100007 於 3-6-2023 10:18 發表
E家邊有呀,吹水啦,你找到,去烏克蘭????雖然自己巳有一套巳是多年前找。
你當ikea買傢俬?
真品野從來都係講彩數同窿路
你咁大牌 實搵到既

1 個讚好! TOP

[q11uote]原帖由 jn_jona 於 3-6-2023 10:30 發表

你當ikea買傢俬?
真品野從來都係講彩數同窿路
你咁大牌 實搵到既 [/quote]

引用:
原帖由 matthew100007 於 3-6-2023 10:18 發表
E家邊有呀,吹水啦,你找到,去烏克蘭????雖然自己巳有一套巳是多年前找。
呢度係討論區,正常係比人討論,你有問題又唔講,唔知你想點,另外你講0野0甘橋口摻手,點同你討論

引用:
原帖由 matthew100007 於 3-6-2023 10:34 發表
你地講到周圍都有一樣,我有一套木,上面有號碼,三件木幾千蚊。幾年前有個波蘭仔在羅旋拍賣賣左幾套1000蚊一套。2t toy Neil佢幾年前都有一次半次啦。都是個句幾千蚊唔會買ak7
4u 日日見住個5mm gap,有蟻,將郎走入 ...
係好多地方有,但你態度有問題,見到有都唔會話你知

發新話題