發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

oh~~GP for WA M4 的外觀 parts 在 WGC 有價目了....
HKD$5XX一絛鋼外管
HKD$12XX 一set RAS II

唔.............

引用:
原帖由 d.s 於 30-4-2008 01:52 發表
指甲油~可以一試啊~Thanks~~olka兄!!

只可惜Bolt Lock是非常非常吸引的效果啦,明知會壞也不理,照玩!!
反正遲早有強化parts的.....大概......
咁。。。 你放心上路啦
回來打疫苗

引用:
原帖由 d.s 於 30-4-2008 01:57 發表
oh~~GP for WA M4 的外觀 parts 在 WGC 有價目了....
HKD$5XX一絛鋼外管
HKD$12XX 一set RAS II

唔.............
US158 X 0.8 X 7.8

若在一千內吧。
回來打疫苗

引用:
原帖由 olka 於 30-4-2008 02:02 發表

咁。。。 你放心上路啦
Ha~ha~都大半個身踩咗落去囉 唔爭在啦~

引用:
原帖由 olka 於 30-4-2008 02:05 發表

US158 X 0.8 X 7.8

若在一千內吧。
定價咁溫和?!

話時話呢次GP條RAS II d骨唔知有冇改番啱數呢??

這個沒研究,舊版只多了兩mm, 我諗不變。
回來打疫苗

引用:
原帖由 d.s 於 30-4-2008 02:13 發表

定價咁溫和?!
WGC價通常係美金價打八至八五折,再7.8算
回來打疫苗

引用:
原帖由 olka 於 30-4-2008 02:17 發表
這個沒研究,舊版只多了兩mm, 我諗不變。
唔係化?!咁冇進取心?!

引用:
原帖由 olka 於 30-4-2008 02:18 發表

WGC價通常係美金價打八至八五折,再7.8算
O~I See~

引用:
原帖由 d.s 於 30-4-2008 02:23 發表

唔係化?!咁冇進取心?!
話到底。。。 都係老番姐。。。唔好咁啦,佢已經做得好靚啦
回來打疫苗

出左 Magazine Value Lock

回覆 #162 derek 的帖子

Good News~
不過要等佢出齊至換得,單換一兩件硬parts,會加速其他軟parts死亡....

溫磬提示: 首一輪原件線割是最靚版本, 趁手, 之後可能為注鋼.
回來打疫苗

回覆 #164 olka 的帖子

吓~  !!\(@o@)/

發新話題