發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

回覆 #180 olka 的帖子

唔會咁悲觀吓嘩..............

引用:
原帖由 d.s 於 30-4-2008 19:02 發表
以WA一貫作風,何止出14.5" ??有排玩呀,之後d款肯定會越來越貴....
都係要佢最BASIC個版本,越平越好,買O左返黎都係改改改

我個夾開始溜氣!
請問邊位大佬可救我!

看來入氣槍d問題很多
都係唔買
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

話時話佢條內管似唔似aeg個條?

內外管改齊,唔好問我邊道買?幾多蕉?覺得都係換番條原裝內管多朋友D.

附件

13-5-2008 20:40

引用:
原帖由 0050100 於 13-5-2008 20:40 發表
內外管改齊,唔好問我邊道買?幾多蕉?覺得都係換番條原裝內管多朋友D.
但係原裝管冇m4長度喎 短管會唔會好少少?

引用:
原帖由 0050100 於 13-5-2008 20:40 發表
合理效果,冇必要換番條原裝內管,反正玩得WA M4嘅[朋友]都會有咁上下力,冇問題~!!

引用:
原帖由 飛鳥........ 於 13-5-2008 20:55 發表

但係原裝管冇m4長度喎 短管會唔會好少少?
係未有成品見街,但可以訂做嘛~

引用:
原帖由 seals 於 12-5-2008 14:03 發表
我個夾開始溜氣!
請問邊位大佬可救我!
研究緊,等多等~

引用:
原帖由 d.s 於 14-5-2008 02:03 發表

研究緊,等多等~
我昨天拆了
小心打去夾前的四條Pin:x

佢老母!原來夾前是膠製品!
夾底兩小鈎斷了:x :x :x :x

拆了!O-ring看起來都無老化!
再砌回!PK !重衰過未拆!夾頂夾底都支支聲!

引用:
原帖由 seals 於 14-5-2008 16:26 發表

我昨天拆了

拆了!O-ring看起來都 ...
咁大獲

死啦愈離愈對wa m4冇信心

我個人覺得暫時都係少餃或少拆此槍為妙,又冇maintainences parts,又冇extra magazine 賣......打單发, 用70% 134a + 30% topgas, 会耐玩D, 至今我打左約13000 rds, 都仍ok, thanks God

YOU DON'T NEED DRUGS TO HAVE FUN!! (興 奮 勿 亂 性
濫 藥 會 致 命)

[quote]原帖由 Medic_Don 於 14-5-2008 22:40 發表
我個人覺得暫時都係少餃或少拆此槍為妙,又冇maintainences parts,又冇extra magazine 賣......打單

引用:
原帖由 seals 於 14-5-2008 16:26 發表

我昨天拆了

拆了!O-ring看起來都 ...
佢老母...即係[國本圭一]娘親....
我在post#30已說過這問題了...
這彈匣設計很有問題,太多pin位,很易漏氣,用Topgas會快d出現,
134a亦唔捱得好耐,我果隻主要係parts 208,217 oring出事,
用水喉膠布後只能由大漏變小小漏.....未解決.

發新話題