發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

引用:
原帖由 高!高!高! 於 15-4-2008 22:28 發表
但何解會係CQBR??
因為"嘩佬"出氣只夠短管用??
還是用短管來減低初速??
如果係後者,換返長管不是很好玩?!
我估有人一買返去會自己搞返長管

如果有廠出到個金身可以落到真野就好了

引用:
原帖由 derek 於 16-4-2008 19:48 發表
今日有幸有得玩 ,
一拎上手,好輕喎 , 因為已經拆左原裝的 carry handle
先打了幾下single, 好好feel , 因為個射擊的聲音好實在,
仲覺得有d大聲 ( top gas 的關係 )

再撥去auto , 深呼吸一下 , 再扣
一 ...
真係好想玩下果個recoil的feel

引用:
原帖由 d.s 於 19-4-2008 20:09 發表
別儍了~想也別想~
直接用真parts

引用:
原帖由 飛鳥........ 於 19-4-2008 20:27 發表

始終仍無法取代sys記的其中一個優勢
systema的甚麼優勢

引用:
原帖由 d.s 於 19-4-2008 21:38 發表

完全對應外部真品Parts,即真數
我諗WA而家出成咁.....實有人出真數body之類啦......

我估像真操作+有recoil呢個point都會有唔少人買

引用:
原帖由 飛鳥........ 於 19-4-2008 21:43 發表

但同時打top gas易爛都有唔少人望而卻步

好彩會有強化parts出........如果唔係真係會仲少d人買

btw想問問而家個膠身係唔係跟番真槍厚度
其實唔少日本槍打top gas都係講彩數.........

引用:
原帖由 d.s 於 20-4-2008 09:16 發表

我雖然不清楚到底會有什麼補品,但只要你資金充足的話,
要改良整支wa m4就絕對不成問題....(有點廢話感覺.....)
有錢自己車過晒Dupgrade parts出黎都仲得.....

發新話題