發新話題

一名美國年輕人的玩具

雙USP AR 正!!!........
有D人好似鐵甲威龍打極都唔識痛 狂Full Full哂兩匣 咁都話打唔中
喂 你咁賴皮嗌完死又係度發脾氣 咁冇品 真系晒氣
唔Gur就Full Gear再黎 Go Go Go 9點位著哂Sure Fire睇到蒙查查
Over Over 冇晒彈 快D搵人幫我做Cover 我地玩 一槍死 輸0左要大聲嗌死
Yeah 呢個就系Game You know what I say

一支沒有子彈的步槍,是男孩母親送給兒子的禮物。

念念下,D父母己道德觀去左邊

第三張果把係乜槍來的?

引用:
原帖由 saikeung23 於 3-7-2008 23:11 發表
數十把仿真氣槍、一支九毫米口徑步槍、數十發子彈、七枚土製手榴彈
即係

咁.....咁重火~!!!
Hybrid已死,MTP當道~萬歲!!

引用:
原帖由 thomasfungyw 於 15-8-2008 08:09 發表
第三張果把係乜槍來的?
叫Patriot(Rocky Mountain Patriot Pistol)   

完全係民用槍款

但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

支槍用大mag,但係只可以single shot  

美國唔同香港會把罪犯分作兒童/青年及成人未成年可以冇罪,

肥仔洗定江門坐硬都似

外國買真槍真係易

回復 24# 的帖子

香港管得緊姐
不過…佢都好有錢下喎

引用:
原帖由 sunny2014 於 17-8-2008 10:50 發表
香港管得緊姐
不過…佢都好有錢下喎
應該話... 佢老豆老母咁鬼多錢俾個仔買槍

咁既身型,,大屠殺都做唔到咩出樣啦
delete

引用:
原帖由 Rager 於 3-7-2008 21:56 發表
係咪因為藏有自動武器比人拉?
禁止售賣自動武器的法律04年已經廢除。

引用:
原帖由 usmc 於 18-8-2008 00:48 發表

禁止售賣自動武器的法律04年已經廢除。
唔同州唔同法律

引用:
原帖由 surefire0828 於 18-8-2008 10:47 發表

唔同州唔同法律
軍火商o係外國既勢力好大,係政府收稅既來源之一
相等於煙草商
煙係對人體都有,但政府都照俾佢賣
因為,政府有錢賺

發新話題