22 12
發新話題

第日可以用弓打game

第日可以用弓打game

唔知有冇師兄post過
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/bef9-5e7EoI&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/bef9-5e7EoI&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

個樣就好正,但係太大把,落場好難玩。x!!
但收藏一流和擺神台一流。

可以比d人扮:
生化危機第4隻的軍佬....

太長了~~~
冷眼對血路~ 寂寞是命途~

正就幾正,不過圖中人兄手勢錯,把弓會拉壞手~

令我諗起rambo   如果用黎打wargame 唔夠同d電槍鬥猛火

但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

回復 6# 的帖子

其實我o既夢想係打一場中世紀game

引用:
原帖由 sunny2014 於 31-8-2008 21:39 發表
其實我o既夢想係打一場中世紀game
wargame middle age version! 我又想玩
玩攻山, 係上面射「箭海」爽牙...

引用:
原帖由 surefire0828 於 31-8-2008 21:57 發表

wargame middle age version! 我又想玩
玩攻山, 係上面射「箭海」爽牙...
近戰點攪?

回復 9# 的帖子

真係一把劍劈落去

引用:
原帖由 ZaMaR 於 31-8-2008 22:15 發表

近戰點攪?
可以參考《天國驕雄》

回復 3# 的帖子

其實個軍佬都几勁下架。

其實D弓箭可以學 rambo 加d TNT炸藥落d箭頭 wo!

引用:
原帖由 surefire0828 於 31-8-2008 22:39 發表
其實D弓箭可以學 rambo 加d TNT炸藥落d箭頭 wo!
同呀諾加40mm榴彈都得...
好正呀把野,不過咩原理?

引用:
原帖由 auhokan 於 31-8-2008 22:44 發表

同呀諾加40mm榴彈都得...
好正呀把野,不過咩原理?
你見唔見到佢每射之前都拉一下? 應該同拉雞槍同一原理

22 12
發新話題