發新話題

[WE] WE GBB M4專區

如果用7"骨的話會外露左條外管出來喎~~
一係用返個三角前準星都會好靚仔~~

F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 路比 於 11-12-2008 16:35 發表
好似有大陸copy,仲聽講係真數牙,不過好似未見過有泥色
Thanks,但今次真係想用真品整支靚少少既玩具槍,anyway,禾去looklook先

呢枝ggb m4要改頭換面睇黎都好似唔係太難
骨就只要用返有太陽環的就好方便,不過一d特別o既骨就要搵真數牙....
尾就可以全部行尾通的玩具or真品都可以上
依家係唔知用gp for wa的grip又岩唔岩用係we上呢

引用:
原帖由 loop2 於 11-12-2008 16:43 發表

Thanks,但今次真係想用真品整支靚少少既玩具槍,anyway,禾去looklook先
I think only black version of DD7"omega is available. I got the CNC replica of it, let me try to fit it on tonight and see if it fits.

引用:
原帖由 -l- 於 11-12-2008 16:33 發表

我果條都花晒都吾得...
跟往用d非常方法至得...

假如你有Voltor sight tower之類吾洗lock pin位嘅前sight,你可以裝多個sight落條加長外管到再渣住兩sight(A字sight+ voltor sight)個尼用力
明白,明白,Thankyou

引用:
原帖由 路比 於 11-12-2008 16:28 發表

你可以先用"士巴乸"拎開左個火帽先,之後係個條管d牙上面用"銼"2個平位,好似馬記d外管咁,之後"士巴乸"就可以發到力去開架啦
不過你要知道左佢係正牙定逆牙先喎,如果轉錯方向就
正話去完軍軍軍換左個 blow lock ,斗零都唔收,重鬼咁客氣添,話呢三兩個月有乜唔妥拎來修理,一般免費,問左師父點拎開兩條管,佢話用火"談"下,可能落左鑼絲膠,多謝各師兄教路

引用:
原帖由 路比 於 11-12-2008 16:48 發表
呢枝ggb m4要改頭換面睇黎都好似唔係太難
骨就只要用返有太陽環的就好方便,不過一d特別o既骨就要搵真數牙....
尾就可以全部行尾通的玩具or真品都可以上
依家係唔知用gp for wa的grip又岩唔岩用係we上呢
shooter出比WA既trigger grip,雖然上到,但會有條好大既罅係樹,應該都會介手指...唔建議上除非你抆得埋個位

尾通亦非所有玩具fit位,要知道坊間d玩具互相之間都未必fit位,邊隻fit位就唔清楚喇,請自己試,但唔fit位既,Avalon出既mk18 mod0果隻LMT款尾柄,入原裝we尾通唔係太fit位,會緊,不過仍然入到既
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

手揪位果條頂骨都同G&P果D有D唔同,有Dcopy mount 會鬆,我用真品Eotech 553上就非常緊,要好大力先拆得番落黎

拆下手柄時請留意,手柄有個小孔藏著小彈弓,小彈弓向鎗身上頂,是用來控制選擇制(safe,單發,連發)看來更換其它手柄會有難度了

附件

11-12-2008 20:41

11-12-2008 20:41

隻grip唔太薄的話,有冇機會鑽返個小孔出來??
因為看來加工難度唔算太高,師兄看來可行嗎??

落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 高!高!高! 於 11-12-2008 21:18 發表
隻grip唔太薄的話,有冇機會鑽返個小孔出來??
因為看來加工難度唔算太高,師兄看來可行嗎??
所有真GRIP都有呢個小孔??

我換左都有WOR
鵰。豹。狸。獅。狒

Cheap玩, 各位見笑

引用:
原帖由 Terryimac 於 11-12-2008 23:46 發表
Cheap玩, 各位見笑

我都想切呢個款 不過用10.5"

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 11-12-2008 23:14 發表

所有真GRIP都有呢個小孔??

我換左都有WOR
真GRIP個孔的工功能都係咁用??
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 peter9999 於 11-12-2008 12:51 發表

我大約五點前入過去一轉,閣下就是兩位試匣其中一位?
今午試鎗,可能已出事,每射一鎗,都 blow lock 住,單發連發都一樣,請問師兄,係咪個 lock 已經要換呢;
比你點左相添!
呢個 Lock應該都重是錏鉛來的。因為佢地都未返貨更換!
如果發現重有問題可以落去比佢地試下,有問題可以換的!

發新話題