發新話題

[WE] WE GBB M4專區

引用:
原帖由 -l- 於 9-12-2008 09:40 發表

both inner and outer barrel is special, neither of them can be replace by AEG parts
搭單問下, 咁gp d aeg骨係咪話可以直落we唔洗執? thanks
係既話等佢出埋長管長托就郁手了...唔等佢出其他m系啦, 自己砌好過...

引用:
原帖由 -l- 於 9-12-2008 10:08 發表

So far, I haven't heard anyone use a GP Rail sys on it yet, so I don't know.
Why don't you tell us what you want to build?
And may be we can help
我想砌支Gas m16a4, 但已經有支g&p既係度, 想睇下條骨用唔用得番, 買少樣野啫
Thanks anyway.

引用:
原帖由 peter9999 於 9-12-2008 11:26 發表

小弟將 G&P 嘅魚骨裝到落支 WE 度,唔使汁  
好! 等一有人出m16管即刻出手!
Thanks so much

引用:
原帖由 rYaN 於 12-12-2008 01:17 發表
普通砌法
嘩, 乜影到咁陰深
我想問下支aimpoint打多幾槍會唔會移位?

引用:
原帖由 loop2 於 10-1-2009 23:10 發表

係真唔係!?
係就唔買gp支vva lu~.
我覺得gp出左之後, magpul分分鐘又會出埋pmag俾佢
我都煩緊gp定we好... we又咁耐都未出m16

引用:
原帖由 rYaN 於 11-1-2009 14:33 發表

就啦a3
你又知?唔通....

引用:
原帖由 rYaN 於 5-2-2009 12:26 發表

宜家有邊間有出we d改件?
係囉呵, 唔知要等到幾時呢, ryan哥

引用:
原帖由 rYaN 於 6-2-2009 09:14 發表
不如講下你地想要咩補品啦。
我要既只係一個fn下身...

引用:
原帖由 rYaN 於 26-4-2009 14:05 發表
m16a3都係2580咋
好似有人同我講野咁wor
不過師兄知唔知呢支係咪都係可以用gp骨?

引用:
原帖由 rYaN 於 27-4-2009 17:03 發表

我依d學生哥星期五點打得呀..
我估佢係講"唔"打得
btw, 下個月尾有冇時間陪細佬出去買? 上msn傾啦

引用:
原帖由 rYaN 於 18-5-2009 03:26 發表
突然想版將枝m4改做spr mod1
加油, 我支持你

發新話題