發新話題

徵求軍火庫原創文章

徵求軍火庫原創文章

徵求軍火庫原創文章
有幾點要求
1. 中文
2. 必須為大部份原創或通順之翻譯文章
3. 文字內容至少 500 字, 包括槍械之 spec.
4. 如附有圖片更佳(不必原創啦...)
5. 必須為軍火庫中並未收納之槍械
6. 文章可以 .doc 或 .html 格式提交到info@civiliangunner.com 或者以開 topic 形式在 cgf 上發佈

有關文章會先查明原創性及校正後才上載至軍火庫
如最終獲採納, 將以 pm 通知
獲採納者可得火力支援勛章一枚

如有5篇文章或以上獲採納可得Special Forces勛章一枚

引用:
原帖由 基爾芬 於 20-4-2009 14:34 發表
其實有部份原軍火庫文章都outdate左,比人update下好唔好呢?
無任歡迎~

引用:
原帖由 auhokan 於 20-4-2009 22:06 發表
有個提議
跟槍炮世界的網主說一下,看看可不可以轉貼
和槍炮世界有少許交情
不過如果這樣做, 不如直接 link 去好了....

引用:
原帖由 marcooo 於 20-4-2009 22:15 發表
請問。
咁可唔可以翻釋/重新演釋槍炮世界的文章,但圖片照用?
我認為可以參考各方資料再重新演釋
總之不能令人覺得是照抄

引用:
原帖由 ranger_hk 於 21-4-2009 00:12 發表
我Send 咗啦!
thx
不過...唔夠字wor~

3. 文字內容至少 500 字, 包括槍械之 spec

引用:
原帖由 ranger_hk 於 21-4-2009 13:22 發表
SORRY 加返!
唔洗 sorry
多謝支持~

引用:
原帖由 workshop_swt 於 22-4-2009 20:21 發表
小弟都Send 咗
試下得唔得先...............
唔夠字wor~
多謝支持~

多謝幾位支持, 令到我都執緊篇 scar
其實要執一篇槍文都要幾多時間
如果有會員可以 keep 住有文交, 可能考慮比個 special forces章~

希望大家用心做, 愈多字愈好~~~~

引用:
原帖由 ranger_hk 於 17-5-2009 14:15 發表
呀公對我份colt編號對照有冇興趣jack
我有 MAIL BACK 左O架~

引用:
原帖由 側衛 於 18-5-2009 13:37 發表
其實篇文章可唔可以集百家大”存”
我唔要求 100% 原創
但係都唔希望係左抄右抄ge copy 文

發新話題