發新話題

[others] @GM GBB 專區

呵呵
我今日都忍唔住....入左lee個大家庭...
呵呵.....
想問問中國製自稱cnc既hop up
請問係邊度可以搵到呢...
大家既匣有冇問題呀

引用:
原帖由 sumandy 於 1-7-2009 23:02 發表
想問下有冇師兄用緊GP條10吋鋁管呢? 火帽係正定逆? 幾多MM呢? 我用AEG同AGM果D火帽上唔到去!!
GP只有正牙,14MM

引用:
原帖由 SiuPO1983 於 2-7-2009 01:00 發表
呵呵
我今日都忍唔住....入左lee個大家庭...
呵呵.....
想問問中國製自稱cnc既hop up
請問係邊度可以搵到呢...
大家既匣有冇問題呀
好多地方都有.<$150

最緊要係換鋁buffer, bolt同埋個chamber...

其實有冇ching試過邊套bolt set夾AGM多啲?

師兄,
粟米通版冇gas tube,自己加得ng得?
thx

引用:
原帖由 milspec13 於 3-7-2009 22:57 發表
師兄,
粟米通版冇gas tube,自己加得ng得?
thx
得! 小心唔好隊咁入

thanks師兄,其實4款AGM中邊支最穩定?
thx

引用:
原帖由 milspec13 於 4-7-2009 14:12 發表
thanks師兄,其實4款AGM中邊支最穩定?
thx
一樣.....只係前節唔同左

AGM第二水整得仲好過WA,仲有埋金身...改做RA-Tech嘅bolt,NPAS同鋁buffer...已經勁到識飛...

引用:
原帖由 hykenny 於 4-7-2009 22:14 發表
AGM第二水整得仲好過WA,仲有埋金身...改做RA-Tech嘅bolt,NPAS同鋁buffer...已經勁到識飛...
點樣好左呢

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 27-6-2009 16:33 發表

睇你想改咩wor...我改左國產hopup座($100)    hopup膠($80)     hr buffer($120)

已經爽直遠, 加埋都係3百!

當然啦, 外部就唔計啦
想請問下咩牌子同邊度有?
小弟已經買o在槍想tool好少少
thank you!

引用:
原帖由 ayaka 於 4-7-2009 22:17 發表

點樣好左呢
起碼Bolt lock 正常,匣O Ring冇走位冇漏氣

引用:
原帖由 hykenny 於 5-7-2009 23:20 發表

Bolt lock 同匣O-Ring冇走位冇漏氣, 都是關隻匣事, 同換rx-tech d parts 有什麼關係呢?
因我試過用 wa 隻匣已經能 bolt lock 了.

引用:
原帖由 hykenny 於 5-7-2009 23:20 發表

係咁的話....買3隻比WA M4玩都好wor

發新話題