發新話題

[others] @GM GBB 專區

@GM GBB 專區

有無巴打入左呢支又改左D咩入去咁?

我都入左支, 唔知有無D平靚正建議呢?

大家都知, 玩國狗最大原則就係以最平成本得到最高享受

同埋我發現呢支係可以入到井勝匣, 仲要打得幾大力下
鵰。豹。狸。獅。狒

參與,參與.

係咪冇左bolt lock???

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 15-6-2009 23:47 發表
有無巴打入左呢支又改左D咩入去咁?

我都入左支, 唔知有無D平靚正建議呢?

大家都知, 玩國狗最大原則就係以最平成本得到最高享受

同埋我發現呢支係可以入到井勝匣, 仲要打得幾大力下
只換GP hop up膠,執彈匣漏氣,屈一屈撞鎚彈弓,其他原裝由佢...........

換嘩呶蕊膠圈........

引用:
原帖由 ericx 於 16-6-2009 01:12 發表
係咪冇左bolt lock???
我果支係可以bolt lock的,但非喜慶,宴會,係唔會用的.

推一推
今個星期四買

小弟都貪高興入左支, 現階段還未成形, 未有相睇住. 只不過會換祖國 UBR 和轉短管先.

引用:
原帖由 rrrrrrrickylau 於 16-6-2009 16:36 發表
小弟都貪高興入左支, 現階段還未成形, 未有相睇住. 只不過會換祖國 UBR 和轉短管先.
祖國UBR上唔到,我試過條尾通上唔到佢個身,WA身都唔岩,GP身就岩=.=

回復 8# 的帖子

祖國UBR裝唔到咁大獲 ! 多謝師兄提醒

答單問
井勝出左匣啦?!?!

引用:
原帖由 wonglk 於 16-6-2009 19:29 發表
答單問
井勝出左匣啦?!?!
sorry, it'd wa

其實我想請問一下DS兄, 我見你隔離台度POST左D好野, 介唔介意都o係度post下? 因為我相信未必個個都去果度睇野ge

好似gp果個hopup咁, 請問係咪完全唔洗執直入呢?

同埋我都係想改做mk12 mod0, 我想請問條管係咪一定要買gp mod1 成千幾蚊果set, 淨要條管?還是有個更好ge方法?

謝!!!
鵰。豹。狸。獅。狒

有一樣嘢想問問
如果買枝AGM
大家話換唔換bolt lock好
LCT同RA又邊隻好
LCT嗰樣又好啲
但係我又諗住打到散嗰時換RA嘅bolt carrier加NPAS
會唔會驚LCT同RA bolt carrier唔夾所以用埋RA bolt lock會好啲

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 16-6-2009 21:25 發表
sorry, it'd wa

其實我想請問一下DS兄, 我見你隔離台度POST左D好野, 介唔介意都o係度post下? 因為我相信未必個個都去果度睇野ge

好似gp果個hopup咁, 請問係咪完全唔洗執直入呢?

同埋我都係想改做mk ...
我都想知丫...
我都想改支mod 0 ....

我又答單問....
枝野準唔準?
我想買枝改SPR

引用:
原帖由 ZaMaR 於 16-6-2009 23:11 發表
我又答單問....
枝野準唔準?
我想買枝改SPR
我個人覺得OKAY, 不過如果改埋GP悺HOPUP唔知會唔會如虎添翼
鵰。豹。狸。獅。狒

發新話題