發新話題

lf2hooo 好好人

引用:
原帖由 lf2hooo 於 24-8-2009 11:41 發表
有次我去打CQV, 個教練用電筒照到我狂標眼水, 打乞chea      算唔算害
I punch your head hardly 算唔算害
講咩丫 , 你講左甘耐 , 又 "狂標眼水, 打乞chea" 又盛 , 甘你有無盲到丫

我地打夜 Game 打左甘多年 , 有乜 surefire 我地未兜口兜面受過 ?? HID 我都受過

我地同你講道理 , 你就同我玩無賴 ??

你又要問 , 又要質疑 , 問黎托咩 ??

回覆 22# 的帖子

我flash開好了(閃開)...
如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

引用:
原帖由 lamwk00 於 24-8-2009 11:43 發表
seriously,  most of the fields (including CQB), the Host won't allow people using laser during the game. First of all is for your own safty.
how about if my laser pen is  lower than 5mw?
我真係好好人!

引用:
原帖由 lf2hooo 於 24-8-2009 11:47 發表
唔係英文好唔好, 係你

英語唔好就唔好扮強la
冇de自知之明
我primary 3 英文唔好 打中文字好slow

Dont think I `得閒中文 , 得閒英文` I just dont know how to type some Chinese word

不過至少我有自知之明unlike you
嘩~~填字遊戲時間又到喇~~

回覆 28# 的帖子

what the hack is "CQV" ?? are you trying to say "CQB" ??
odaan 兄都講左用 "FLASH Light" 係一種刺激視覺神經方法, 眼睛正常係會流眼水,因為身體反應係保護對眼

引用:
原帖由 lamwk00 於 24-8-2009 11:48 發表
what the hack is "CQV" ?? are you trying to say "CQB" ??
odaan 兄都講左用 "FLASH Light" 係一種刺激視覺神經方法, 眼睛正常係會流眼水,因為身體反應係保護對眼
正經答佢佢仲會質疑番你轉頭 , 一個唔該佢仲會 "unlike you"
http://cdict.net/?q=unlike

究竟係 "unlike" 定係 "dislike" 呢 ??

堅 !!!!!!!

引用:
原帖由 lf2hooo 於 24-8-2009 11:48 發表
how about if my laser pen is  lower than 5mw?
問得呢句
即係你仲未明 飯 與 砒霜 既分別

引用:
原帖由 lf2hooo 於 24-8-2009 11:47 發表

唔係英文好唔好, 係你

英語唔好就唔好扮強la
冇de自知之明
我primary 3 英文唔好 打中文字好slow

Dont think I `得閒中文 , 得閒英文` I just dont know how to type some Chinese word

不過至少我有 ...
93年出世你e家先小三?

好對唔住
由小一到我e家中六, 我對我嘅英語水平都非常有信心
每次BC嘅SUMMER COURSE我都係雙A過關 (所以我唔明我去報黎做乜)
引用:
原帖由 lf2hooo 於 24-8-2009 11:48 發表

classIIIa laser直照會傷眼

引用:
原帖由 odaan 於 24-8-2009 11:17 發表

新一代 D 英文不嬲都係 "填字遊戲"
新一代的環境是old一代 做成

與其complain新一代

不如檢討下你自己old一代係幾無能

(of course not all people are 無能)
我真係好好人!

引用:
原帖由 lf2hooo 於 24-8-2009 11:56 發表

(of course not all people are 無能)
你現在係請教人地喎,比d禮貌得唔得?

引用:
原帖由 lf2hooo 於 24-8-2009 11:56 發表

唔好唔記得盲目接受舊一代嘅都係d新一代

引用:
原帖由 lamwk00 於 24-8-2009 11:48 發表
Have a look at the keyboard, it is a typo again

the use of pain is also 保護身體
我真係好好人!

引用:
原帖由 蕉皮 於 24-8-2009 11:58 發表

你現在係請教人地喎,比d禮貌得唔得?
You are right, but I only treat polite people politely
我真係好好人!

引用:

我十二歲撈機器學師 , 車房 , 地盤 , 至今做設計師
一切係我自發做 , 自發學 , 人地講一句我做一日 , 唔依賴 , 唔質疑 , 唔求人
我整槍 , 師傅只係我面前拆一枝 MP5
我憑自己一粒鐘砌好 , 靠自己研究 , 設計 , 開發
我自己做野唔洗見工 , 係老闆親自過黎問我 "有無興趣"
你覺得呢 D 野要教嗎 ?? 又有得教嗎 ??

新一代有人餵飯要幫你咬埋 ??
溫室長大既廢物 ??

type錯咪自己duplicate check先post出黎....
你再咁打我會自覺英文信心急降ga....

上一代應該有教你 "學習係靠自己的....唔係只聽上一代"
knowledge is what you learnt, not what you heard.

強烈要求移去吹水區or新手區..
如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

發新話題