發新話題

[死圖已復活]月巴星人出動了!!!

引用:
原帖由 gtoray 於 2-9-2009 00:48 發表
最後都冇同月巴星人上色?
hmmmm....
因為都係揀唔到色自己最滿意~

所以暫時唔上色 留番d空間俾人自己幻想下先好了~
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

加油! 好精彩~
5D mark II
Canon PowerShot S90
580EX II
Sigma 24-70mm F2.8 EX DG HSM
EF 50mm F/1.8 II

引用:
原帖由 阿芝 於 1-9-2009 20:14 發表

係呀!><
次序上我預到問題了嘗試解決過~
嗯...
下一篇會注意多點了^^
在左上角o個張加多個箭咀落下一張好d
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 阿芝 於 2-9-2009 00:54 發表

hmmmm....
因為都係揀唔到色自己最滿意~

所以暫時唔上色 留番d空間俾人自己幻想下先好了~
透明的月巴星人
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2-9-2009 01:35 發表

在左上角o個張加多個箭咀落下一張好d
呢個都係一個辦法
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 2-9-2009 01:50 發表

呢個都係一個辦法
幾日有一張的,幾個月之後可以出書

我睇多左幾次...都係想大張d!

其實我幅圖本身係好大好大張...
但係唔知點post上網好...
一係又太大 一係又睇唔清d字..
人怕出名 芝怕肥/_\

認真,
我一直覺得阿芝D畫可以出書或上報紙

畫得好當然重要,不過故事提才同樣重要,如果真係想長遠畫落去,就要開始對你o既"商品"定位

死啦,睇得子華多,開始上身,咩都向錢看

引用:
原帖由 路比 於 2-9-2009 02:29 發表
畫得好當然重要,不過故事提才同樣重要,如果真係想長遠畫落去,就要開始對你o既"商品"定位

死啦,睇得子華多,開始上身,咩都向錢看
故事可以第二個人寫, 麥兜也是畫同故事不同人製作

突然好想同芝姐打返場
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 bonwin 於 2-9-2009 10:09 發表
http://www.nakuz.com/viewthread. ... page%3D1&page=1

成功搶灘la woo
好野>v<
大家好像都覺得可愛呢!!
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 小雲雲 於 2-9-2009 10:43 發表
突然好想同芝姐打返場
對戰更大獲....
行行下唔小心踩中左d野 就會俾人彈到唔知去左邊....
人怕出名 芝怕肥/_\

發新話題