發新話題

月巴星人回帶 #3, #4, #5

月巴星人回帶 #3, #4, #5

本帖最近評分記錄
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

本帖最近評分記錄
人怕出名 芝怕肥/_\

本帖最近評分記錄
人怕出名 芝怕肥/_\

希望大家多多支持
多俾意見
讓我好好改進學習
人怕出名 芝怕肥/_\

支持
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

唔錯喎 !! 加油 !!

一個故事要畫幾耐架 ?

引用:
原帖由 levistone 於 9-11-2009 23:20 發表
唔錯喎 !! 加油 !!

一個故事要畫幾耐架 ?
一....一星期...多...啦....
我...又...懶懶地....又...掛住訓覺....
.咁...就...拖....拖..耐左..少少...少...啦....
人怕出名 芝怕肥/_\

唔錯

幾時有新一期

引用:
原帖由 1233 於 9-11-2009 23:23 發表
幾時有新一期
有另一個project插左隊

所以要再蛋一蛋了~不好意思~
人怕出名 芝怕肥/_\

加油~~~~~~ 快D有下一期啦
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 阿芝 於 9-11-2009 23:22 發表

一....一星期...多...啦....
我...又...懶懶地....又...掛住訓覺....
.咁...就...拖....拖..耐左..少少...少...啦....
仲有依家要掛住食黑椒漢堡......

引用:
原帖由 kimkileo 於 10-11-2009 00:21 發表

仲有依家要掛住食黑椒漢堡......
哈哈 食完咪開工囉~>v<
我習慣響M記呀 cafe呀 果d畫月巴星人的
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 10-11-2009 23:56 發表

哈哈 食完咪開工囉~>v<
我習慣響M記呀 cafe呀 果d畫月巴星人的
黑椒漢堡倒數19日.......

下一期!下一期!下一期!下一期!下一期!下一期!下一期!下一期!下一期!下一期!下一期!下一期!下一期!下一期!下一期!下一期!下一期!下一期!下一期!下一期!下一期!下一期!下一期!下一期!下一期!下一期!下一期!下一期!下一期!下一期!下一期!下一期!下一期!下一期!下一期!下一期!下一期!下一期!

發新話題