發新話題

PTW補油

今日行了成條鴨記都買唔到索菲斯,間間問都話冇@@請問師兄們還可以在那買到?

引用:
原帖由 hkkiller7 於 28-3-2010 17:44 發表
今日行了成條鴨記都買唔到索菲斯,間間問都話冇@@請問師兄們還可以在那買到?
師兄有冇眼大睇過龍呀

引用:
原帖由 spec.ops. 於 28-3-2010 18:52 發表

師兄有冇眼大睇過龍呀
唔係呀....我行左兩次都無呀x!!

引用:
原帖由 ayaka 於 28-3-2010 19:05 發表

因為我真係間間入去問比相店員睇都話冇@@

引用:
原帖由 ayaka 於 28-3-2010 19:05 發表

你都係? @.@
你行街邊檔定埋邊舖先?

引用:
原帖由 hkkiller7 於 28-3-2010 19:27 發表

因為我真係間間入去問比相店員睇都話冇@@
冇可能,我用咁耐都係響鴨記買,仲要兩個星期前再買多枝添

引用:
原帖由 spec.ops. 於 28-3-2010 20:35 發表

冇可能,我用咁耐都係響鴨記買,仲要兩個星期前再買多枝添
師兄下次再買時可以記下記的地址嗎,謝謝!!!等我下次唔洗搵到傻了HAHAHA THX

引用:
原帖由 hkkiller7 於 28-3-2010 20:59 發表

師兄下次再買時可以記下記的地址嗎,謝謝!!!等我下次唔洗搵到傻了HAHAHA THX
你下次去買前PM我啦,話你知點去

好呀!!萬分感謝

回覆 23# 的帖子

i would also like to get the grease, do you mind to PM me the address or name of the shop to me?  Thanks!!!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 28-3-2010 20:33 發表

你都係? @.@
你行街邊檔定埋邊舖先?
我行埋邊舖呀...間間鋪膠水就多...GREASE就唔見
麻煩師兄PM個地址比小弟, THANKS

引用:
原帖由 siupo 於 28-3-2010 22:28 發表
i would also like to get the grease, do you mind to PM me the address or name of the shop to me?  Thanks!!!
你都係下次想去之前PM我,到時我詳細告之

引用:
原帖由 ayaka 於 28-3-2010 22:46 發表

我行埋邊舖呀...間間鋪膠水就多...GREASE就唔見
麻煩師兄PM個地址比小弟, THANKS
你都係同其他兩位師兄一樣,想去前PM我,我詳細告之

用金積架得唔得?

引用:
原帖由 payment 於 28-3-2010 23:46 發表
用金積架得唔得?
好似係塑膠脫模劑黎喎

發新話題