發新話題

PTW補油

我冇留意喎又。都係朋友介紹我用的。
一路都用緊向aeg同d 氣動手槍到。
個人覺得都幾好。但唔知可唔可以比PTW了

引用:
原帖由 payment 於 29-3-2010 03:26 發表
我冇留意喎又。都係朋友介紹我用的。
一路都用緊向aeg同d 氣動手槍到。
個人覺得都幾好。但唔知可唔可以比PTW了
如果氣動手槍都用到既,應該冇問題

引用:
原帖由 spec.ops. 於 29-3-2010 01:33 發表

好似係塑膠脫模劑黎喎
都係靚silicone....
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

今日去鴨記入左支油lu~
唔知點解加左油之後trigger response又快左
應該係行得快多

回覆 34# 的帖子

請問師兄d油你落係邊

引用:
原帖由 ayaka 於 31-3-2010 00:14 發表
今日去鴨記入左支油lu~
唔知點解加左油之後trigger response又快左
應該係行得快多
心理作用咋掛

師兄,我都想去買呀...
可否pm個地址比我...唔該!!

i WILL BUY TOMORROW PLZ PM ME THX!!!!CHING

引用:
原帖由 Arther 於 31-3-2010 13:33 發表
請問師兄d油你落係邊
我都想知!!就咁嘖落波箱齒上???THX

引用:
原帖由 hkkiller7 於 31-3-2010 22:42 發表

我都想知!!就咁嘖落波箱齒上???THX
用手,牙簽,細掃仔等,沾一點點油塗在齒輪上,少少就夠,切勿過量,唔係就出事架喇

回覆 39# 的帖子

齒落少少....天梯坑落多D

ICIC THX

引用:
原帖由 ayaka 於 31-3-2010 23:22 發表
齒落少少....天梯坑落多D
氣缸壁都可以落少少

引用:
原帖由 spec.ops. 於 31-3-2010 23:36 發表

氣缸壁都可以落少少
我都有用手拍抆左少少
支油話有密封作用...應該可以幫助密氣~

引用:
原帖由 ayaka 於 31-3-2010 23:39 發表

我都有用手拍抆左少少
支油話有密封作用...應該可以幫助密氣~
肯定有,我果M110試射報告就係落左呢隻油

發新話題