17 12
發新話題

[WA] WA GBB M4系統改用cnc電槍管hop-up座改完再改

WA GBB M4系統改用cnc電槍管hop-up座改完再改

看圖識字,有興趣試下啦!負壓

附件

24-4-2010 01:02

本帖最近評分記錄

勁!不過睇唔明第4張圖,唔知擴幾大(3/8")?同擴幾深

回覆 2# 的帖子

3/8"即係3分,似乎係鑽穿晒

引用:
原帖由 F22 於 24-4-2010 07:35 發表
3/8"即係3分,似乎係鑽穿晒
如果用你個方法鑽穿晒即刻用呢個方法

引用:
原帖由 hin_1213 於 24-4-2010 11:26 發表

如果用你個方法鑽穿晒即刻用呢個方法
唔使教啦,齊料做果陣你就明啦!

買個國產AEG hop up 坐試下都好wor!幾buy你個idea

我並不承認VER.1是失販作,因已落場做過人體測試超級理想
只是想進一步的完美,才作VER.2.
繼續看圖識字.繼續5.1膠.
不用批評了,因我已執迷不悔了.
http://www.youtube.com/watch?v=rXQ9RPY4DNA

附件

20-5-2010 20:57

引用:
原帖由 0050100 於 20-5-2010 20:57 發表
我並不承認VER.1是失販作,因已落場做過人體測試超級理想
只是想進一步的完美,才作VER.2.
繼續看圖識字.繼續5.1膠.
不用批評了,因我已執迷不悔了.
http://www.youtube.com/watch?v=rXQ9RPY4DNA
MASTER!!
你仍是我偶像!!
拜服!!

師兄掂
呢個結構正好修正AEG隻不足之處, 睇過有玩家差唔多方法修改, 老鼠屎用H型講用509管正壓
0.36BB 直線飛行距離可到100M左右  應該>jj力 同估計數  ,即是呢種hopup可打好遠同準
遲d親身試下先

引用:
原帖由 gainax 於 20-6-2010 04:43 發表
師兄掂
呢個結構正好修正AEG隻不足之處, 睇過有玩家差唔多方法修改, 老鼠屎用H型講用509管正壓
0.36BB 直線飛行距離可到100M左右  應該>jj力 同估計數  ,即是呢種hopup可打好遠同準
遲d親身試 ...
唔好敢講啦邊有100m呀,10m啦我都滿足,好煩,好多烏蠅,專係攪難啲Post.
重要比板主擺出泥,重着左燈添.

回覆 10# 的帖子

一直VVA系統用負壓就是呢個問題, 只要解決到, VVA系統就完善了,正好師兄你出左個post
唔太複雜就修改到, 相信幫到唔少在苦惱中朋友
唔好敢講 ,好post 緊係要着燈, 唔係冇乜人識欣賞,不了了知沉底揾唔番 , 記得友台朋友仲

回覆 11# 的帖子

係唔係講緊GBB又講sniper rifle

師兄sorry 我好X蠢 拎佐件實物對佐好耐都唔係好明呢部份應該要點做 可唔可以影多張要用乜工具既相來参考下呀?感激感激!

回覆 13# 的帖子

醒你.
一件叫,企頭鑼3分直刀.
另一件叫,Countersink.
兩件野都可裝手鑽,把工件夾實慢慢泥前後夾工即可.
注意DIY工業安全.

附件

22-6-2010 02:13

回覆 14# 的帖子

thx 師兄依家終於明白哂 仲有一問就係如果出去買條m14用既管番黎係咪已經唔洗再挫坑?thanks~

17 12
發新話題