發新話題

我好想放棄......

你個枝系??

引用:
原帖由 lololo 於 10-6-2010 21:21 發表
回覆 2# 的帖子
都有諗過架...

回覆 2# 的帖子
己經冇全何WA parts 既 WA M4
你個枝有咩野問題?
釭個枝無agm既agm仲落到場,打到ipsc wor

引用:
原帖由 lololo 於 10-6-2010 21:32 發表

semi變double tap..
trigger 唔識回位..要re cock 先得
auto 好似裝左變速甘, 1雞會時快時慢..

唉, 要換既都換過, 但都係甘....
諗深一層....唔知係咪D prowin匣問題.....
trigger 問既, 系唔系放trigger個時開多槍?

引用:
原帖由 lololo 於 10-6-2010 21:46 發表

唔係呀, 係扣到底未放手就 bang bang~
司牙扣唔住個hammer

引用:
原帖由 lololo 於 10-6-2010 23:07 發表

好似係wor,
full auto , 大約5-6鎗後trigger冇左反應.
拆開黎睇, 隻hammer處於未cock鎗之位置...
換隻hammer再試, 情況一樣.....

唔通GP鋼司牙真係甘易死???
gp一向D料唔得

引用:
原帖由 nothing777 於 12-6-2010 17:36 發表

I am the user too, no jamming, no gas leakage...what so Funny?
we scar, 打一場去一次3軍呀

引用:
原帖由 carl 於 12-6-2010 15:05 發表
"百鳥歸巢" 係GBB大忌.
仲有GBB不同AEG. 唔好打幾萬發先做一次保養.
要同真鐵一樣,玩完一次保一次 . . . . . . .

引用:
原帖由 rYaN 於 12-6-2010 20:23 發表

scar出打到宜家都係入過一次廠!未試過jam彈冇碎彈…
同槍唔同命 好彩唔系我既枝槍

引用:
原帖由 rYaN 於 12-6-2010 21:26 發表

不過講真!gbb打前打後唔保養下,真係好快打柴!
打一次保一次!

引用:
原帖由 桸藍 於 12-6-2010 21:56 發表
的確我知係有小部份人可以整到枝wa好stable
,不過我識個兩個都唔簡單..........
大部份都
都???乜呀????

引用:
原帖由 sumandy 於 14-6-2010 22:25 發表

WE.... 槍唔死隻夾死呢! 槍穩定有鬼用咩... 落親場都唔夠夾用
wa 匣都唔系唔系好 . . . .玩咁內都系得 bomber 3pin叫做好少少

引用:
原帖由 gainax 於 15-6-2010 05:07 發表
個人想法 : 玩GBB 比較勞心勞力, 不過既然不能自拔, 咁只好盡力做到底, 有人整到打得好爽, 但點解我又整唔掂
唔通個人能力問題? 呢d我唔信, 事在人為無話一定唔得

回正題
負壓結構上比正壓小了需要精密的 ...
補充,碎彈同彈夾都有關的
負壓好處是零件精密和配合要求底所以問題比較小出現
但配合得宜正壓的較果和問題的出現率都非常底,而且較能也比較高

發新話題