發新話題

我好想放棄......

引用:
原帖由 rho837 於 12-6-2010 19:20 發表

如此就上述的聲明. 高人支"YYA系统"M4 GBBR看來應該一定好正? 如果是的. 煩請高人可否分享對此類M4之深德(貴人之搶修正或改良清單.......)給大部份玩YYA, 井性等等人兄作解決問題作參考, 大部份玩家應相信 ...
天生有缺陷的產物
又九百幾間廠出野比佢
但D數個個唔同
叫人點玩

引用:
原帖由 sumandy 於 14-6-2010 22:25 發表

WE.... 槍唔死隻夾死呢! 槍穩定有鬼用咩... 落親場都唔夠夾用
但有Co2 甲,gas D 甲又可以比返佢搞
算係今
你WA除左比錢同比錢冇咩比到你
要比得錢我玩女人仲好玩啦

回覆 87# 的帖子

原來你係果個受害者

引用:
原帖由 d.s 於 16-6-2010 21:37 發表

你有空就搜索下小弟d post,我枝WA M4係第一批買入,改咗d乜嘅過程我都有keep住出post嘅,
冇花冇假,老老實實,WE M4我冇擁有過,但身邊有不少友人"曾經"擁有,
擁有WE 黄銅膽M4後,友人們都經 ...
師兄你打手來ga
做人玩野唔好聽片面之詞
我兩個sys都有wor
你今快打過YYE M4 支冇銅膽拿

引用:
原帖由 CWHS 於 17-6-2010 17:02 發表

師兄, 照d.s兄指的最小要6K相信指買Ino或派米,而
Point 2,3, 如講緊Charging Handle真係睇你買咩款.
Point 4, Bolt latch是指Bolt Carrier Key同pin = Bolt Carrier Key Screw?
Point 5,6, Buffer retainer及Pi ...
人地講原廠車wor
唔係講barbus同AMG  wor

引用:
原帖由 CWHS 於 17-6-2010 17:02 發表

師兄, 照d.s兄指的最小要6K相信指買Ino或派米,而
Point 2,3, 如講緊Charging Handle真係睇你買咩款.
Point 4, Bolt latch是指Bolt Carrier Key同pin = Bolt Carrier Key Screw?
Point 5,6, Buffer retainer及Pi ...
唔到頂wor
要象真唔係今呀

引用:
原帖由 rho837 於 17-6-2010 16:35 發表
話時話"像珍" 可能我"超錯"啦! 蘋果對蘋果比較. 用一支標準YYE M4 GBBR比YYA M4 GBBR來說的話, 計點數我覺得YYE M4"像珍"過支YYA M4!

a) 唔計個上下槍身板面手功出入和物料及尺吋等等.
b) 唔計成支搶的顏色及表 ...
ds 師兄原來唔知咩叫apple to apple 嫁
唔怪得之

引用:
原帖由 Vindicator 於 17-6-2010 21:57 發表
無論w@定v ve system都唔係完美
一定有不完善地方
所以唔應該張兩者缺點放大再加以批評雙方用家
邊part有問題咪換左佢囉
正如我朋友話
"落到場,邊會禁得閒理你係w@定v ve system,起碼打到先"
落到場枝槍打唔到 ...
係呀師兄講得岩
落得場都係要支槍出到彈
呢個要求好低拿

引用:
原帖由 Lakuro 於 17-6-2010 16:16 發表

PS.WA Sys要穩定,耐用,準,我個人覺得所費絕對比WE M4黄銅膽Sys高,入場費HK$6K唔少得,講完~

同意呢句...玩gbb要穩定,耐用,準,真係唔好貪平買大陸件小弟係過來人由其是内部零件就算比你執到順都未必 ...
今yya 系统有幾間廠唔係人用今話la bor

引用:
原帖由 CWHS 於 17-6-2010 18:33 發表

我都係跟據D.S兄方面解說
你係佢代言人

引用:
原帖由 d.s 於 18-6-2010 03:33 發表

首先,我可以清楚話你知,我以往出嘅post只係講WA M4,有關井勝M4嘅性能我冇出過post,關於井勝M4,Sorry,幫你唔到.
至於我依家枝WA M4,你既然連搜索都懶,我亦不厭其煩post多次,大家交流下

[外觀parts不 ...
哦原來師兄玩緊過6 k 要射到的YYA 系统係呢D 百烏歸巢
連X性都唔係
今我失覺晒
原來玩YYA 要將架honda 裝 spoon ,Tom's ,TRD 今玩的

引用:
原帖由 d.s 於 18-6-2010 12:18 發表

唉~鬼叫冇廠肯投資落去d冇潛質嘅嘢度咩?
你咁鐘意用車比,君不見通街Hi-ACE,大把改件,日產van?揾多件都難,原因好簡單,
市場佔有率~
市場佔有率回到最基本的問題係咩先
我唔信一枝三日唔埋兩日要整的槍叫ok la
你今講yya 咪冇一枝成槍現成打得
師兄你估玩車貴定玩槍貴
今的比喩你仲未明 你唔係同我講玩wargame 的技術比得上車呀
反正我目的達到唔洗同你吹

發新話題