發新話題

[開箱文]King Arms GBB M7A1 (61#補上官方video)

引用:
原帖由 williamleung831 於 27-7-2010 17:23 發表
個飛機裝唔到RA-TECH同5KU套較力芯哦,個孔唔啱位....
oh.....ng

想問下...零件係咪同WA共通?

可唔可以用一般G&P出既前截落去

引用:
原帖由 felix923hk 於 2-8-2010 23:52 發表
想問下...零件係咪同WA共通?

可唔可以用一般G&P出既前截落去
上下身兼容性去爬舊文有講, gp好似唔得
i am not sure

回覆 48# 的帖子

師兄,請問可以轉用"之&P"hop-up座嗎?

引用:
原帖由 davdlou 於 7-8-2010 11:45 發表
師兄,請問可以轉因"之&P"hot-up座嗎?
可以直上

引用:
原帖由 pakpak266 於 22-7-2010 18:42 發表

好正咁喎
買返黎果下就過癮
但打機相信對於對支槍既準確度有要求既師兄都唔會用個箱

回覆 50# 的帖子

唔該哂!咁呢支嘢內部parts 就無後顧之憂!

引用:
原帖由 wonglk 於 8-8-2010 01:05 發表

買返黎果下就過癮
但打機相信對於對支槍既準確度有要求既師兄都唔會用個箱
CQB還可以
OUTDOOR有難度

回覆 53# 的帖子

請問支槍既準確度未如理想是否因內管短所致?

引用:
原帖由 davdlou 於 8-8-2010 22:44 發表
請問支槍既準確度未如理想是否因內管短所致?
此其一,
其二係我槍法屎
實制上拎去CQB係冇問題
都叫射得中人

回覆 55# 的帖子

再次多謝解答!

引用:
原帖由 williamleung831 於 27-7-2010 17:23 發表
個飛機裝唔到RA-TECH同5KU套較力芯哦,個孔唔啱位....
對....我都中左伏.

剛剛係長沙灣個網度見到呢件野
唔知可唔可以直上呢??

RA-Tech N.P.A.S. Plastic Nozzle (w/ Adjustment Valve) for WA M4 GBB Series
Quick Overview
RA-Tech New Version Plastic N.P.A.S. Nozzle With Tool Adjustment
-- ABS Plastic Construction
-- Suitable for Western Arms A M4 GBB Gun Series
-- Black Color

引用:
原帖由 udt 於 16-8-2010 11:48 發表

對....我都中左伏.
我裝落gp飛機殼都唔岩位
要執大個pin洞位先得...

KA M4 GBB下身係唔係都係鋼件?
現在調好準星後準不準?
槍機組和其他PARTS可唔可以用大陸件?

發新話題