發新話題

大修PTW M4A1(#17,#18追加氣筒及波箱相片)

引用:
原帖由 sailun412 於 6-9-2010 00:27 發表
有個老友, 之前比d不負責任唔識扮代表既廢人懶Q叻爭住幫佢砌, 搞到好地地支槍一鑊粥賴屎賴尿.....師父仔今日同佢診斷 順手同佢爆埋波箱換埋果3粒80蚊既鋼切割齒 兼微調一下.....發現原裝std果3粒鑄鋼齒打左成萬飛都絲 ...
邊個砌架,可以話我知嗎?
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 5-9-2010 22:55 發表

小意思,相比你老人家,小弟獻醜喇
也不能這樣說,PTW 對小弟來說,我只是一名門外看............................................................................

引用:
原帖由 哈你波凸 於 6-9-2010 00:56 發表

也不能這樣說,PTW 對小弟來說,我只是一名門外看............................................................................
聽聞你識執個MOTOR喎,過兩招黎好喎

引用:
原帖由 spec.ops. 於 6-9-2010 01:00 發表

聽聞你識執個MOTOR喎,過兩招黎好喎
係囉 過埋我好嘛...細佬我叫小蓮....
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 spec.ops. 於 6-9-2010 00:38 發表

邊個砌架,可以話我知嗎?
我唔敢得罪佢架 大老闆來架
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 sailun412 於 6-9-2010 01:06 發表

我唔敢得罪佢架 大老闆來架
你呢個老闆都唔細啦

引用:
原帖由 spec.ops. 於 6-9-2010 01:18 發表

你呢個老闆都唔細啦
你講腰圍定年紀呀....

引用:
原帖由 sailun412 於 6-9-2010 02:14 發表

你講腰圍定年紀呀....
樣樣都唔細啦,哈哈

引用:
原帖由 spec.ops. 於 5-9-2010 18:59 發表
再貼波箱圖
good job brother, thanks for sharing the good info.

btw, 支筒真係好dry下喎, 睇呢好耐冇掂過喎..

睇落又好似幾易...

引用:
原帖由 jpg 於 6-9-2010 03:41 發表

good job brother, thanks for sharing the good info.

btw, 支筒真係好dry下喎, 睇呢好耐冇掂過喎..
應該係成日玩,但冇保養

引用:
原帖由 alexddhk 於 6-9-2010 06:03 發表
睇落又好似幾易...
根本就係容易

其實d齒係唔係可以就咁上油做保養

引用:
原帖由 Arther 於 6-9-2010 12:41 發表
其實d齒係唔係可以就咁上油做保養
懶人既做法

發新話題