發新話題

大修PTW M4A1(#17,#18追加氣筒及波箱相片)

請問spec兄個box有無d彈弓仔要裝?
砌aeg box個d彈弓仔彈黎彈去....真係火都黎

引用:
原帖由 spec.ops. 於 6-9-2010 01:00 發表

聽聞你識執個MOTOR喎,過兩招黎好喎
嘩.......你唔好期望太高,初時拆摩打都係實驗性質,好多時都擺烏龍織錯線,搞出好多笑料,所以產量很少,只供自用就算了,見到面才跟你共同研究,教就愧不敢當了.............................

引用:
原帖由 sailun412 於 6-9-2010 01:04 發表

係囉 過埋我好嘛...細佬我叫小蓮....
C hing 小弟只是些微未道行,有緣相見,可共同研究.................................

引用:
原帖由 spec.ops. 於 6-9-2010 02:30 發表

樣樣都唔細啦,哈哈
你咁都睇到既,果然好眼力........................

引用:
原帖由 ayaka 於 6-9-2010 14:27 發表
請問spec兄個box有無d彈弓仔要裝?
砌aeg box個d彈弓仔彈黎彈去....真係火都黎
有條板機彈弓,不過拆裝波箱清潔係郁唔到佢既
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 哈你波凸 於 6-9-2010 15:06 發表

嘩.......你唔好期望太高,初時拆摩打都係實驗性質,好多時都擺烏龍織錯線,搞出好多笑料,所以產量很少,只供自用就算了,見到面才跟你共同研究,教就愧不敢當了.............................
好,交流一下

引用:
原帖由 哈你波凸 於 6-9-2010 15:10 發表

你咁都睇到既,果然好眼力........................
梗係!佢都係我既首領黎架

引用:
原帖由 spec.ops. 於 6-9-2010 22:52 發表

梗係!佢都係我既首領黎架
係咪"微軟"呀,又微細又軟果隻

引用:
原帖由 spec.ops. 於 6-9-2010 22:42 發表

有條板機彈弓,不過拆裝波箱清潔係郁唔到佢既
OH THANKS~
真係正~ 最怕D單發扣彈弓, 天梯彈弓....

引用:
原帖由 ayaka 於 7-9-2010 00:17 發表

OH THANKS~
真係正~ 最怕D單發扣彈弓, 天梯彈弓....
你可以先睇爆炸圖了解下先

引用:
原帖由 哈你波凸 於 7-9-2010 00:01 發表

係咪"微軟"呀,又微細又軟果隻
係呀trigger行程又短 掂下都射o架....
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

點解隻motor 果兩粒十字螺絲個十字坑咁易滑晒.......

引用:
原帖由 sailun412 於 7-9-2010 01:36 發表

咁咪好易擦槍走火

引用:
原帖由 NCP013 於 7-9-2010 13:25 發表
點解隻motor 果兩粒十字螺絲個十字坑咁易滑晒.......
有冇吸實先鬆?

引用:
原帖由 sailun412 於 7-9-2010 01:36 發表

hahahaha.......................咁企理................................

發新話題