64 12345
發新話題

PTW匣入彈器

PTW匣入彈器

想問下咁多位師兄用邊隻好~我用番舊個D馬記入彈器好難入~ 唔通真係要用番原廠個一大條野~_~

引用:
原帖由 fusionjc 於 13-11-2010 02:38 發表
想問下咁多位師兄用邊隻好~我用番舊個D馬記入彈器好難入~ 唔通真係要用番原廠個一大條野~_~
小弟用d o禁下o禁下個d 上彈器唔係好難入jar 喎.

呢d款:

基本上我好少見人仰用原裝個條野.

我都係用哩款差唔多~但發覺好難入~入到50-60粒時已經好難再按

我地用呢隻好力好多.....

附件

13-11-2010 15:52

I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 sailun412 於 13-11-2010 15:52 發表
個粒(的) 自己配架?
可否指引><

引用:
原帖由 rmcevisu 於 13-11-2010 16:30 發表

個粒(的) 自己配架?
可否指引>
其實粒銅頭都唔係特別有用咋喎
我個人覺得自己搵手扶好佢重快手
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 sailun412 於 13-11-2010 15:52 發表
呵呵呵…

引用:
KA o個隻?大力又唔係好覺,但玩兩玩就爛左,泵極都無彈出既 ...

引用:
原帖由 mkmonkey 於 14-11-2010 23:52 發表

KA o個隻?大力又唔係好覺,但玩兩玩就爛左,泵極都無彈出既 ...
用馬記啦~~~~~~

引用:
原帖由 mkmonkey 於 14-11-2010 23:52 發表

唔知邊隻KA, 我地用馬記....
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:

細佬我玩AEG時都係玩原裝彈弓匣既關系,爛過好多隻上彈器,國產X象細隻個種反而係最耐用、最好入……(但裝得好少彈)
其次就係原裝個條長管…
到現在玩PTW就用馬仔既大上彈器加銅頭……
換既爛既都應該只會係上彈器…
銅頭呢…可能會跟我一世…

個人意見!刀下留人呀下各位師兄們

如果有電家入彈器就好lu~必買

引用:
原帖由 fusionjc 於 15-11-2010 11:39 發表
如果有電家入彈器就好lu~必買
唔知夠唔夠力入ptw匣

可唔可以賣個銅頭比我

回覆 4# 的帖子

i am also interested in the adapter, can you pls pm me the price if you are indeed selling it?

64 12345
發新話題