發新話題

PTW匣入彈器

引用:
原帖由 jpg 於 22-11-2010 16:29 發表
所以話高手們就係高手. 連入彈都咁講究.
PTW最煩就係入彈,梗係要諗計攪攪佢啦
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 terrylui 於 21-11-2010 23:46 發表
冇CUT到彈弓, 我用鴨玉
只係磨左入彈口, 等佢TUP TUP 冚 食彈
同埋個入彈壺個膽D螺絲要修緊D....如唔係入到90~130果陣D齒會O牙
勁呀摟主, 我都有用呢嗰電動入彈器, 但係就用原裝PTW內心,入到30幾粒嗰入彈器裹面D齒就撻牙。 可能係PTW原裝匣條彈弓太硬

引用:
原帖由 sailun412 於 21-11-2010 08:53 發表
FCC advanced loading adaptor prototype, 6061 T5 machined........
請問師兄有得賣未

回覆 32# 的帖子

你呢個情況:
1. 你有冇磨個電壺入彈口? 參考我post的圖1, 唔磨口 入彈會對唔準, 間接瀉左力...
2. 你有冇拆開晒過? 要上緊入面d螺絲, 目的係鎖緊d齒條軸唔比佢走左位
3. 你而家要拆開晒個壺, 擺返好d齒, 再上緊佢

老原匣唔硬....相對黎講....

引用:
原帖由 sailun412 於 21-11-2010 08:53 發表
FCC advanced loading adaptor prototype, 6061 T5 machined........

只要把原裝 Adater 改短,個洞改大加馬記入彈器便可

附件

28-11-2010 15:09

28-11-2010 15:09

如用電動上彈器,只要插上原裝 Adapter 便可

附件

28-11-2010 15:18

如用電動上彈器,只要插上原裝 Adapter 便可

附件

28-11-2010 15:21

28-11-2010 15:21

引用:
原帖由 eddiegbb 於 28-11-2010 15:09 發表
只要把原裝 Adater 改短,個洞改大加馬記入彈器便可
師兄堅料, 多謝分享
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

回覆 38# 的帖子

請問師兄個原裝 Adapter 要改短幾多?
三六轟一轟,敵人企唔穩!

提提咁多位師兄用電入彈器唔好入盡~因為最後個十幾粒會俾入彈器d齒掃到花晒~好易jam彈同唔準

我都改好左.

引用:
原帖由 jackypoon 於 28-1-2011 10:40 發表
我都改好左.
最後張相D點點係咩黎呢

回覆 43# 的帖子

helping u to count the total number of bullets was loaded into the mag...
10 bullets in one colour.....

引用:
原帖由 wing383 於 28-1-2011 12:38 發表
helping u to count the total number of bullets was loaded into the mag...
10 bullets in one colour.....
YUP, correct~~~

發新話題