發新話題

博c模型

引用:
原帖由 jackyafk 於 28-5-2007 10:41 發表
各位c兄....我比佢整過把m4...打左3年..
3年內每個星期都有打game..每場game都打過萬飛wo....
佢都唔係咁差姐....
3年內每個星期都有打game~3年......52星期x3=156場game

每場game都打過萬飛.....................每場過萬飛=10000 x 156=1560000飛~!!!

唔差唔差~

引用:
原帖由 bravohk 於 28-5-2007 11:34 發表

3年內每個星期都有打game~3年......52星期x3=156場game

每場game都打過萬飛.....................每場過萬飛=10000 x 156=1560000飛~!!!

唔差唔差~
簡直係神人先做到ge事

引用:
原帖由 bravohk 於 28-5-2007 11:34 發表

唔差唔差~
我唔信....上百萬飛都唔掃

引用:
原帖由 jackyafk 於 28-5-2007 10:41 發表
3年內每個星期都有打game..每場game都打過萬飛wo....
佢都唔係咁差姐....
最高唱衰技巧

引用:
佢都唔係咁差姐....
? 甚麼力水 ?
冷眼對血路~ 寂寞是命途~

引用:
原帖由 match_man 於 28-5-2007 12:33 發表

我唔信....上百萬飛都唔掃
所以咪勁囉!

引用:
原帖由 ZaMaR 於 28-5-2007 13:52 發表

所以咪勁囉!
會唔會無間道呢???

引用:
原帖由 忽必烈 於 28-5-2007 13:57 發表

會唔會無間道呢???
證明呢個網多人睇...!!!

引用:

唔差唔差~
整~~~我岩岩重係度篤機計數,轉到第三頁原來你一早計好晒~~~~~
一百五十六萬飛.......真係槍神用神槍呀
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

1包.25 珠3000 粒要50 蚊
佢一年咪用左$26000 去買bb 彈.........

引用:
原帖由 hin_1213 於 28-5-2007 11:24 發表
今日去拎槍,睇下到時會唔會搵返支國狗俾我!!!!:x
He might just change a 國狗 gear box into ur Marui  
今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
3. Get a tool box
4. DONE!

引用:
原帖由 華田 於 28-5-2007 15:46 發表
1包.25 珠3000 粒要50 蚊
佢一年咪用左$26000 去買bb 彈.........
人地可能打.12

唔怪得每場game都過萬啦,
到底佢有幾多隻匣呢?

引用:
原帖由 華田 於 28-5-2007 18:31 發表
唔怪得每場game都過萬啦,
到底佢有幾多隻匣呢?
重玩匣? 玩水箱啦
冷眼對血路~ 寂寞是命途~

引用:
原帖由 d@2007 於 28-5-2007 18:34 發表

重玩匣? 玩水箱啦
係水筒

發新話題