發新話題

博c模型

引用:
原帖由 伯言 於 28-5-2007 23:12 發表

真正月餅盒??

當rof30, 8000/30=......
一雞打完都睇怕要換野...
要4分幾鐘先full 完, full 住行可以打晒全個場

引用:
原帖由 華田 於 28-5-2007 23:45 發表

要4分幾鐘先full 完, full 住行可以打晒全個場
可以full住做哂所有tactical movement...
長射長有任射唔嬲, 果位真係真漢子!!!
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 伯言 於 28-5-2007 23:48 發表

可以full住做哂所有tactical movement...
長射長有任射唔嬲, 果位真係真漢子!!!
唔通打power, 又唔會丫...........人地打原裝架咋喎

引用:
原帖由 華田 於 29-5-2007 00:07 發表

唔通打power, 又唔會丫...........人地打原裝架咋喎
童裝power你打過未?
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 伯言 於 29-5-2007 00:10 發表

童裝power你打過未?
用minigun 我打過一次

一雞八千

引用:
原帖由 華田 於 29-5-2007 01:18 發表

用minigun 我打過一次
受1560000飛都唔駛認死

個"麼打"可以頂到一次8000飛?? 佢用咩"麼打"介紹下先~

引用:
原帖由 阿明 於 29-5-2007 01:23 發表
個"麼打"可以頂到一次8000飛?? 佢用咩"麼打"介紹下先~
烈火摩打

當波箱冇事先~ 麼打有冇壞過呢

一雞打8000, 3年打1560000飛都唔壞既玩具鎗, 我唸真係要搵個機械工程學博仕(PHD)先開發到

回覆 #71 delta 的帖子

果然係博仕!!!!

學神 born to sleep...

引用:
原帖由 learngod86 於 29-5-2007 03:20 發表
果然係博仕!!!!
天神村果個???

回覆 #58 queen 的帖子

摩打柄溶埋.....
本來無一物, 何處惹塵埃

呢位人兄一係唔出聲, 一出聲就講d咁既氣鎗界神話俾我地聽(僅有的4個帖子都係呢個post), 莫非佢就係博c

發新話題