發新話題

2011 Hong Kong Toys and Game Fair ( airsoft ) report

引用:
原帖由 sam524 於 13-1-2011 20:52 發表
多口無聊問一句...
416個bolt有"H&K"marking嗎?

thx
想玩416可以唔洗諗VVE

引用:
原帖由 101653 於 13-1-2011 22:00 發表

想玩416可以唔洗諗VVE
我唔好416...
我問下嫁咋...

引用:
原帖由 sam524 於 13-1-2011 22:04 發表

我唔好416...
我問下嫁咋...
點解佢416都咁懶要用番M4bolt?

引用:
原帖由 101653 於 13-1-2011 22:25 發表

點解佢416都咁懶要用番M4bolt?
所以先問佢係唔係今次kit係咪都冇"H&K"marking

引用:
原帖由 sam524 於 13-1-2011 22:30 發表

所以先問佢係唔係今次kit係咪都冇"H&K"marking
有又點丫...

咁我D甲点呀重好新淨架

GBB SVD

支SVD個GBB係唔係即係自HIGH用ONLY.....打都係手拉??

引用:
原帖由 seamoncheng 於 13-1-2011 23:21 發表
支SVD個GBB係唔係即係自HIGH用ONLY.....打都係手拉??
co2只係用黎做recoil...唔知有幾大recoil呢

recoil大到 震到支槍 唔準

I tried the GBB open bolt SCAR-L and the P90 in Cybergun....quite good...

睇過P90 GBB 透明版 個段片, 枝槍幾好. 或者有興趣入手 (不過要睇吓有冇銀)

那三支M240是全金屬的嘛!
我拿過上手,份量很重呢!
引用:
原帖由 Paul 於 13/1/2011 21:23 發表
金弓有RPK出

法國公司CYBER GUN 買起左好多本地及台灣不同生產商,
又買起左不少真槍LOGO
有支全膠M240 及 直升機機槍版M240
KA支電湯普森M1928有改返正常BOLT向上

台灣震龍除原先M4手垃繩匣外有新出AK手垃繩 ...

雖然p90同scar gbb系cybergun授權所好系cybergun個stall出現
旦系都系vve野?
希望vve支open bolt 416做番岩條bolt就好la
hk字可以搞..
期待kit

等待OB兼有LOGO既SCAR

發新話題