發新話題

小心,水客騙子呃左我支槍,還想勒索我1000元

你支係邊款槍黎架?

之前係廣州有位老細,自持朝中有人,賣槍賣到明目張膽到寄去外省,卒之東窗事發比人地跨省緝捕,最後判左十年…
http://www.apoints.com/graphics/UploadFiles/200611/20061107145930160.jpg

係大陸槍打出頭鳥.......凡事低調咪好囉
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 militarygamer 於 8-4-2011 12:19 發表

快遞不願意寄
佢係問:既然明知運槍上大陸係違法,點解仲要冒險?自用?交貨?另有原因?

引用:
原帖由 militarygamer 於 2011-4-1 01:39 發表

只怪我當時愚蠢。。
其實我問過香港物流公司好多間都不肯寄,大陸開的物流公司話大陸寄來香港或國內寄他們就有辦法,但是香港寄上去就好麻煩,數量少也不願意接,建議我自己請水客,他不知道我遇上水客卻是大騙子。我想找快遞公司虛報寄但萬一他們發現了以後就不接我生意了,就算願意寄過海關我不知查得嚴不嚴格。如果師兄有辦法不防介紹一下
即係你自己都係做呢d 生意架啦. 固意/無意報錯關, 一樣係入你. 你方你會走得甩咩? 你咪累Q人地添呀, 低能. 想知嚴唔嚴, 自己去試下咪知囉. 睇你都唔係咩良好巿民黎啦.

UNDER DEVELOPING

我只可以話你聽,自己玩的話
上面大把有賣
關鍵係你有冇錢

我識d廣東老細,運動會嚴打
佢差d快手過我拎到d新出的co2槍

我教你,你自己帶就最安全
學你話,捉到都係罰錢,錢解決定到就唔係問題啦

引用:
原帖由 militarygamer 於 9-4-2011 00:07 發表

不要懶正義了,我和我的大陸朋友都是玩槍,大家分享有什麼問題,大陸很多東西都不准,你也不是不知道,劉曉波批評政府也被判11年,不要同我講什麼法律。
你自己睇中國法律
佢所有自由都要建基係唔危害自身統治上面
你再睇下劉生講左d咩
第18項 聯邦共和

依法辦事

引用:
原帖由 militarygamer 於 2011-4-9 00:07 發表

不要懶正義了,我和我的大陸朋友都是玩槍,大家分享有什麼問題,大陸很多東西都不准,你也不是不知道,劉曉波批評政府也被判11年,不要同我講什麼法律。
懶正義?
你想做既野同劉曉波做既野一樣咩?
你唔講法律啫. 有人理你咩

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 militarygamer 於 9-4-2011 00:07 發表

我唔係懶正義,只係好奇啫,如果我嘅問題令閣下感到困擾的話,閣下大可以唔答,反正有咩事坐監果個又唔係我

其實打散哂成支野
再分幾個人拎上去
會唔會易d過骨

其實當做果樣野唔係老x奉而比人食住ge,我就唔會咁大聲囉

無問題做咩唔去報官?

樓主自己做緊犯法野遇著左個老千,俾佢過左一棟,但其實咪又係賊喊據賊
而家仲要係度話點解物流公司唔肯幫你寄,你係咪無腦架?做人做到好似你咁.....
呢d咪叫自私囉,自己唔敢做犯法野,俾錢叫人幫你做,咁同叫人幫你送死有咩分別?

引用:
原帖由 Boniface 於 9-4-2011 01:08 發表
樓主自己做緊犯法野遇著左個老千,俾佢過左一棟,但其實咪又係賊喊據賊
而家仲要係度話點解物流公司唔肯幫你寄,你係咪無腦架?做人做到好似你咁.....
呢d咪叫自私囉,自己唔敢做犯法野,俾錢叫人幫你做,咁同叫人 ...

讚好

發新話題