發新話題

想去MK廣華街度買把氣槍玩,唔知可唔可以帶出關?

引用:
原帖由 militarygamer 於 18-4-2011 14:51 發表
可以,我帶過,如果是手槍,放手提行李被check的機會很低,只要你不過機,但如果是長槍,還是請人好一點
你出少句聲係唔係會死?

引用:
原帖由 sunny2014 於 18-4-2011 15:53 發表

你出少句聲係唔係會死?
佢錦樣同叫人去死無分別
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

引用:
原帖由 militarygamer 於 18-4-2011 14:51 發表
可以,我帶過,如果是手槍,放手提行李被check的機會很低,只要你不過機,但如果是長槍,還是請人好一點
師兄膽色過人, 但係唔好要其他人同你一齊去做勇士, 而且仲係一d犯法野...

引用:
原帖由 clayton 於 2011-4-18 10:56 發表
想去MK廣華街度買把氣槍玩,長嘅槍,唔知可唔可以帶出關?(帶去深圳,拆成散件,我同埋個FD一起過關),如果真系不幸被捉到,會沒收定系坐牢,或者?請識嘅朋友話俾我知,真心感謝你!
  把气枪 ...
建議你去問下中國海關穩陣D.
不幸被捉到. 咁就睇下果日阿關長咩心情啦.

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 militarygamer 於 2011-4-18 16:12 發表

不用自作聰明
我可以告訴你,毒品絕對不是這樣帶,毒品或者真槍,有特殊氣味
但玩具槍只是是金屬鐵殼,跟真槍不一樣,除非過x-ray,如果不是很容易帶的
我本身有不少門路,這個我比你清楚

至於有人話我蠢,我都費事 ...
咁有門路, 你就唔洗上黎嘈俾人呃啦. 廢物.

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 militarygamer 於 18-4-2011 16:12 發表

不用自作聰明
但玩具槍只是是金屬鐵殼,跟真槍不一樣,除非過x-ray,如果不是很容易帶的

師兄... 犯法嫁... 緊係唔咁講啦! 唔通你想開大聲公咩...
e度只係一個 "forum" , 只係比人 "討論" war game, 吹水區都只係可以比大家有地方吹吓d同war game 無關ga水! 但係都唔好開公討論一d明知犯法野!

引用:
原帖由 militarygamer 於 18-4-2011 16:15 發表
如過自己不放心,可以請人,這種生意很多人願意做
米用有錢洗得鬼推磨ga口氣! 好有米?

引用:
原帖由 militarygamer 於 18-4-2011 16:12 發表

不用自作聰明

你好叻呀~~~~
門路? 多到要上YAHOO KNOWLEDGE 問, 仲要比人昆??
你好叻呀~~~~
http://www.civiliangunner.com/cg ... mp;page=4#pid840957

引用:
原帖由 josephlau 於 18-4-2011 16:30 發表

你咁醒, 等我又考下你...

如果比十公斤冰你, 要經飛機去台灣. 講兩個方法嚟聽吓?
佢只會搵水貨佬

引用:
原帖由 militarygamer 於 18-4-2011 16:15 發表
其實凡事只有小心d,有周密的計劃就得,如過自己不放心,可以請人,這種生意很多人願意做
你的周很密耶~~
比人昆都係一時大意JE~

發新話題